Sagopa Kajmer "366. Gün" şarkısını yayınlamaya hazırlanıyor

Türkçe Rap müziğin sevilen sesi Sagopa Kajmer,  yeni şarkısını sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sagopa, "366. Gün" adını verdiği şarkısının tanıtımını YouTube üzerinde yayınladı. Sagopa Kajmer'in  yeni şarkısı "366. Gün" kısa sürede yoğun ilgi gördü. Peki Sagopa'nın yeni şarkısı ne zaman yayınlanacak?   İşte Sagopa Kajmer'in 366. Gün şarkısının tüm detayları.
366. Gün
Sagopa Kajmer
Türkçe Rap denince akla gelen ilk isimlerden olan Sagopa Kajmer, uzun zamandır yeni şarkılarını sevenleriyle buluşturmuyordu.   Yaklaşık 3 yıldır single veya albüm yayınlamayan Kajmer, 2017'de yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturacak. Geçtiğimiz hafta yeni şarkısı 366.  Gün'ün teaser videosunu YouTube üzerinden  paylaşan sanatçı,  yeni şarkısının çok yakında yayınlanacağını ifade etti. En son 2013'te  "Kalp Hastası" adıyla  yayınladığı albümünden bu yana herhangi bir çalışmaya imza atmayan  Sagopa Kajmer, üç yıllık aradan sonra sevenlerine yeni şarkısını sunmaya hazırlanıyor.   Peki YouTube'da oldukça yoğun ilgi gören   Sagopa Kajmer'in yeni şarkısı 366. Gün ne zaman yayınlanacak? Sagopa  Kajmer'in  merakla beklenen yeni single çalışmasıyla ilgili fazla bilgi paylaşılmasa  da  şarkının ne zaman müzik platformlarında olacağı hakkında tahminde bulunmak mümkün.

Sagopa Kajmer'in 2016'da klip çektiği  "Tecrübe" adlı şarkısından bu yana Kajmer'in hayranları tarafından yeni şarkı bekleniyordu. Sanatçı, geçtiğimiz hafta YouTube üzerinden paylaştığı videoyla hayranlarına beklenen haberi verdi. Video, Sagopa Kajmer'in 366. Gün adını verdiği şarkısının teaser klibi idi. Ve kısa sürede oldukça yoğun ilgi  görerek YouTube'da popüler videolar arasında yer aldı. Ancak Sagopa Kajmer'in beklenen şarkısının ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. Sagopa Kajmer'in 366. Gün şarkısının teaser video açıklamasında şu bilgiye yer verildi: "Sagopa Kajmer'in 2017'ye merhaba şarkısı . 366. Gün yakında sizlerle." Öte yandan Sagopa da resmi Twitter hesabında şarkı için sevenlerine bir tweet atarak müjdeyi verdi. İşte  Ocak 2017'de tüm müzik platformlarında yerini alması beklenen Sagopa Kajmer'in 366. Gün şarkısı için  attığı tweet:
Twitter
Tweet

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0