2017 Milli Piyango bileti alanlar ve alacaklar dikkat! Milli Piyango sonuçları 2017

2017'ye sayılı günler kala Milli Piyango'nun büyük ikramiye heyecanı da artıyor. Ancak uzmanlar Milli Piyango 2017 ikramiyesi için bilet alanları ve alacakları uyarıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişine az bir süre kala dolandırıcılar da harekete geçti. Milli Piyango bileti alırken yeni dolandırıcılık yöntemlerine karşı nelere dikkat edilmeli? Peki 2017 Milli Piyango büyük ikramiyesi bu yıl ne kadar. İşte 2017 Milli Piyango sonuçları ve Milli Piyango yılbaşı çekilişi hakkında  tüm detaylar.
Milli piyango 2017
Milli Piyango
Yılbaşına sayılı günler kala birçok kişiyi de Milli Piyango 2017 çekilişı heyecanı sardı. Milli Piyango İdaresinin 2017 Milli Piyango büyük ikramiyesinin miktarı60 milyon TL olarak açıklanmasından bu yana pek çok kişi Milli Piyango bayilerine koşmaya başladı. Milyonlarca insanın hayelini süsleyen 60 milyon lirayı kim veya kimler alır bilinmez ancak, herkes 60 milyon TL'lik hayaller kurmaya devam ediyor. Öte yandan milyonların umut bağladığı Milli Piyango yılbaşı çekilişi için dolandırıcilar da harekete geçti. Dolandırıcılar, pek çok farklı yöntemle insanı tuzağa düşürmek için uğraşıyor. Uzmanlar bu konuda Milli Piyango yılbaşı çekilişi için bilet alacakları ve alanları uyarıyor. Dolandırıcıların her yıl uyguladığı "sahte Milli Piyango bileti" taktiği bu yıl da yine birçok insanı tuzağa düşürüyor. Uzmanlar, sahte Milli Piyango bileti tuzağına düşmemek için güvenilir Milli Piyango bayilerinde bilet almayı öneriyor. Sokakta seyyar Milli Piyango bileti satıcılarından bilet alırken de dikkat etmekte fayda var. Ayrıca Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenen 2017 Milli Piyango bilet ücretlerinden düşük veya yüksek bir ücret talep eden satıcılardan da uzak durulması yönünde de uzmanlar uyarıyor.

Son yıllarda internetin yaygınlaşmasıyla birlikte dolandırıcılar pek çok konuda olduğu gibi Milli Piyango çekilişleri için de farklı yöntemler kullanıyor. Özellikle "online Milli Piyango bileti" veya internette Milli Piyango bileti adı altında pek çok kişi dolandırılıyor. Dolandırıcılar, yasa dışı web siteleri üzerinden insanları tuzağa düşürerek bir takım sayılar vererek bunun Milli Piyango bilet numarası olduğunu söylüyor. Ancak verilen numaralar tamamen uydurma rakamlardan oluşuyor. Diğer yandan  TV, radyo ve internet Üzerinde sahte ürünler satan dolandırıcılar, ürünleri alan müşterilere ürün yanında  bedava 2017 Milli Piyango bileti hediye ettiklerini öne sürüyor. Ancak bu biletlerin "sahte Milli Piyango bileti" olduğu ortaya çıkıyor. Dolandırıcılar onlarca yöntemle insanları tuzağa düşürdüğü için uzmanlar, Milli Piyango bileti alacakları uyarıyor. Bu arada 2017 Milli Piyango çekiliş bileti almış olanlar ise Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesi olan millipiyango.gov.tr üzerinden biletlerinin sahte olup olmadığını kontrol etmeleri gerekiyor.

Mili Piyango Çekiliş Sonuçları 2017

Bileti 2017
Milli Piyango bileti
Bu yıl Milli Piyango İdaresi tarafından  yılbaşı Milli Piyango ikramiye miktarı 60 milyon TL olarak belirlendi. 2017 Milli Piyango bilet ücretleri ise şöyle:
Çeyrek Mili Piyango bileti 15 TL, yarım Milli Piyango bileti 30 TL ve tam Milli Piyango bileti ise 60 TL olarak ücretlendirilmekte. Birçok kişinin hayalini süsleyen ve heyecanla beklenen 2017 Milli Piyango çekiliş sonuçları için sayılı günler kaldı. Milli Piyango  yılbaşı çekilişi bu yıl da her zaman ki gibi TRT ekranlarında gerçekleştirilecek. Büyük ikramiyenin numaraları 2017'nin ilk dakikalarında belirlenecek. Böylece 60 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan şanslı kişi veya kişiler belli olacak. Ayrıca 2017 Milli Piyango sonuçları, 2017 Milli Piyango amorti numaraları, 2017 Milli Piyango kazanan numaraların tam listesi ve 2017 Milli Piyango çekilişini  otomatik sorgulama  ekranına Milli Piyango sonuçları açıklandığında  anında ulaşmak için  Webmgon'u Facebook ve Twitter üzerinde takip edebilirsiniz. Milli Piyango 2017 çekilişinin sonuçlarını ilk öğrenen siz olun.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0