43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Bu Hafta Sahiplerini Buluyor

2016 Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı. Merakla beklenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu hafta sahiplerini buluyor. Geçtiğimiz  aylarda başlayan Altın Kelebek oylaması da sona erdi.  Ayrıca 43. Altın Kelebek Ödülleri oylamasına katılanları da sürpriz hediyeler bekliyor. Bir çok ünlü ismin katılacağı ödül töreninde renkli anlar geceye  damgasını vuracak. 
Altın kelebek 2016
43. Altın Kelebek Ödülleri

Güncelleme: 13.11.2016 22:35
43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alanlar belli oldu. 2016 Altın Kelebek Ödülleri  kazananları için BURAYA tıklayın. 

Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek ekinin her yıl  düzenlediği  Altın Kelebek Ödülleri'nde  bu yıl 43. kez en iyiler  ödüllendirilecek. Geçtiğimiz aylarda oylaması başlayan 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde birçok kategoride en iyiler yarıştı. Dört milyondan fazla kişinin oy kullandığı 43. Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım da başladı. Tv ve müzik dünyasının 2016'ya damgasını vuranların yarıştığı 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 13 Kasım 2016  Pazar günü düzenlenecek  törenle canlı yayında sahiplerini bulacak. Kanal D, CNN Türk, TV 2 ve Radyo D'de  pazar günü  saat 19:45'te yayınlanacak ödül töreninde  sanat camiasından pek çok ünlü isim törende yer alacak. Geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 21 kategoride 105 aday en iyilerde  yer alabilmek için yarıştı. Öte yandan 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri oylamasına katılanlar  arasında yapılacak çekilişle katılımcılara  da sürpriz hediyeler verilecek. Yine pantenealtinkelebekodulleri.com adresinde oylamaya katılanlar arasından şanslı biri  ödül törenine gitme şansı da elde etti. Ayrıca Pantene sponsorluğunda   düzenlenen ve  merakla beklenen 43.  Altın Kelebek ödül töreninin kimler sunacağı da belli oldu.

Altın Kelebek'in En İyileri İçin Son 4 Gün!


Birçok kişinin sorduğu  "43. Altın Kelebek ne zaman?" sorusu geçtiğimiz gün Kanal D'de yayınlanan fragmanla yanıt bulmuş oldu. Öte yandan Pelin Akil ve usta şovmen  Okan Bayülgen'in sunuculuğunu üstleneceği 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu pazar günü düzenlenecek canlı yayınla sahiplerini bulacak. Ertuğrul Özkök, Fikret Ercan, Selim Akçin, Onur Baştürk, Kanat Atkaya, Arzu Akbaş Zor ve Ömür Gedik'in jüriliğini yaptığı 2016 Altın Kelebek Ödülleri'nde pek çok ünlü isim gecede yer alacak.   En iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi çocuk oyuncu, en iyi komedi dizisi, en iyi kadın komedi oyuncusu, en iyi erkek komedi oyuncusu, en iyi yönetmen, en iyi kadın sunucu, en iyi erkek sunucu, en iyi kadın haber sunucusu, en iyi erkek haber sunucusu, en iyi gündüz kuşağı, en iyi spor programı, en iyi magazin programı, en iyi dizi çifti, en iyi türk pop müziği kadın solist, en iyi türk pop müziği erkek solist, en iyi müzik grubu, en iyi çıkış yapan solistler, en iyi fantezi ve halk müziği kadın solist, en iyi fantezi ve halk müziği erkek solist, en iyi klip, yılın şarkısı ve en iyi proje dallarında çok sayıda adayın yarıştığı ödül töreni  için  heyecanlı geri sayım başladı.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kazananlar, 43. Altın Kelebek'te  kimler kazandı. Ve Altın Kelebek oylamasının sonuçları hakkında son haberleri anında öğrenmek için Webmgon'un Facebook ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yaşanan renkli anları ve Altın Kelebek Ödülleri'ni izlemek için de yine webmgon.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.
43. Altın Kelebek Ödülleri adaylarının tam listesi ve daha fazla detaya BURADAN  ulaşabilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0