Kerimcan Durmaz Survivor 2017'ye Mi Katılıyor?

İddialara göre Kerimcan 2017 Survivor'a  katılacak. Survivor 2017'nin başlamasına az bir süre kala iddialar da peşi sıra gelmeye başladı. Son  ortaya atılan iddiaya göre sosyal  medya fenomeni Kerimcan Durmaz Survivor olacak. Peki gerçekten Kerimcan Durmaz Survivor'a katılacak mı? Ve Kerimcan Durmaz Survivor iddialarına ilişkin açıklama yaptı mı?
Kerimcan vur bana
Kerimcan Durmaz
Son zamanlarda sosyal medyada milyonlarca kişinin yoğun ilgi gösterdiği Kerimcan Durmaz, yeni bir iddiayla gündemde. Geçtiğimiz haftalarda film projesiyle haberlere konu olan Kerimcan Durmaz, şimdilerdeyse  yakında Tv8 ekranlarında başlayacak olan 2017 Survivor'a katılacağı söylentisiyle konuşuluyor. Survivor 2017'ye çok az bir süre kala birçok kişi "Survivor 2017'ye kimler katılacak?" sorusunu sorarken Kerimcan Durmaz'ın Survivor'a katılacağı bomba gibi gündeme düştü. Ancak Kerimcan hakkında  söylenenler henüz bir iddiadan öteye geçmiş değil. Çünkü Kerimcan Durmaz ve Acun Medya'dan söz konusu iddiayla alakalı henüz bir açıklama gelmiş değil. Sosyal medyada çok konuşulup, ilginç yorumlar alan olay kısa sürede Twitter'da yoğun ilgi gördü. Webmgon'un edindiği bilgilere göre Kerimcan Durmaz hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Peki Kerimcan neden Survivor'a katılmayacak?

Kerimcan'ın Survivor'a katılacağı yalan çıktı!


Geçtiğimiz haftalarda yapımcı Enis  Özkan'la film projesi için oturan Kerimcan Durmaz,  şu sıralar oynayacağı film için uğraşıyor. Bu yüzden Kerimcan Survivor'a katılamaz. "Kerimcan filmde oynayacak" haberlerini doğrulayan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 2017'de vizyona girecek olan ve henüz detayları netleşmeyen  komedi filmi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Yapımcı ve reklamcı Enis Özkan'la resmen film projesi için anlaşan Kerimcan, gişede 5 milyonu geçmeyi hedefliyor. Tüm bunlar gözönünde bulundurulduğunda Kerimcan Durmaz'ın Survivor 2017'ye katılması imkansız.   Yine iddialara göre zaten Acun Medya'nın da Kerimcan'a  Survivor'a katılma konusunda herhangi bir teklifi olmamış.  Dolaysıyla haberlere konu olan "Kerimcan Durmaz Survivor'a katılacak" iddiası da yalan çıktı.

Öte yandan 2017'nin Haziran ayında  vizyona girmesi beklenen ve adı açıklanmayan filmde Kerimcan başrol oynayacak. Farklı tarzıyla ve İnstagram, SnapChat gibi sosyal medya platformlarındaki yüksek takipçi sayısıyla dikkat çeken Kerimcan, bir single çalışmasına  da  imza atacak. Ancak Kerimcan  şu sıralar  sinema filmine kitlenmiş durumda.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0