43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı?

Uzun zamandır merakla beklenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Birçok ünlü ismin bir araya geldiği ödül töreninde renkli anlar da yaşandı. Okan Bayülgen ve Pelin Akil'in sunduğu Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde müzik ve televizyon dünyasından  105 adaydan 21 aday ödül aldı. İşte 2016 Altın Kelebek kazananları!
Kanal d
43. Altın Kelebek
Hürriyet gazetesinin Kelebek ekiyle aynı adı taşıyan ödül töreninde geceye damga vuran birçok olay yaşandı. Kahkahaların eksik olmadığı 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "kelebek" kelimesinin ünlüler üzerindeki etkileri ve ünlülerin "kelebek" şakaları yine törene damga vurdu. Öte yandan kadın ünlülerin şıklık yarışına girdiği 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde müzik ve televizyon dünyasına damga vuran unutulmaz isimlerde törende yerini aldı.  Cüneyt Arkın'ın oğlunun desteğiyle sahneye çıkıp daha sonra "bir zamanlar 1.5  saatlik filmde  60 dakika havada uçan adam şimdi oğlu olmadan çıkamıyor" sözü birçok kişiyi duygulandırdı. Yine bir zamanların efsanevi yarışması Evet Hayır  da Altın Kelebek'te  Müge Anlı ve usta televizyoncu Erkan Yolaç tarafından tekrar canlandırıldı.  Bu yıl  43. kez  düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde eski törenlerden de görüntüler adeta nostalji yaşattı.  Kanal D ve CNN  Türk'te  yayınlanan 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Fatih Portakal'ın "ben bu ödülü tüm gazeteciler adına değil, bu mesleği hakkıyla  yapan gazeteciler adına alıyorum" çıkışı geceye katılanlar tarafından çokça  alkış aldı.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Kazananları!


21 kategoride 105 adayın yarıştığı ödül töreninde  online gerçekleşen oylamada pek çok kişi oy kullandı ve oylama sonucu 2016 Altın Kelebek Ödülleri'nde kazananlar belli oldu.
İşte 2016 Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alanlar:

Yılın medya olayı özel ödülü:
Hande Fırat
Pantene yıldızı parlayanlar:
Melisa Aslı Pamuk, Simg  Sağın ve Dilan Çiçek Deniz
Müzikte 20. Yıl özel:
Demet Akalın
Yaşam boyu başarı ödülü:
MFÖ
En iyi erkek oyuncu
İlker Kaleli
En iyi proje:
Tarkan Ahde Vefa
En iyi erkek sunucu:
Beyazıt Öztürk
En iyi yönetmen:
Çağrı Vila Lostuvalı
En iyi çocuk oyuncusu:
Beren Gökyıldız
En iyi dizi çifti:
Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tuğutlu
Yılın şarkısı:
Ayla Çelik - Bağdat
En iyi kadın oyuncu:
Burçin Terzioglu
En iyi klip:
Hande Yener - Mor
En iyi komedi dizisi:
Kiralık Aşk
En iyi kadın komedi oyuncusu:
Elçin Sangu
En iyi  erken komedi  oyuncusu:
Barış Arduç
En iyi kadın sunucu
Müge Anlı
En iyi televizyon programı
Müge Anlı
En iyi kadın haber sunucusu:
Nazlı Çelik
En iyi erkek  haber sunucusu :
Fatih Portakal
En iyi spor programı:
Yüde Yüz Futbol
En iyi dizi:
Diriliş Ertuğrul
En iyi müzik grubu:
Gripin
En iyi erkek pop  müzik sanatçısı:
Murat Boz
En iyi kadın  pop  müzik sanatçısı:
Sıla
En iyi çıkış yapan solistler:
Eypio Burak King ve Derya Uluğ
Müzikte 50. Yıl özel ödülü:
Selami Sahin
En iyi halk fantazi kadın müzik
sanatçısı:
Sibel Can
En iyi halk fantazi erkek müzik
sanatçısı:
Serkan Kaya
En iyi gündüz kuşağı programı:
Kısmetse Olur
En iyi magazin program:
Renkli Sayfalar

Tören
Altın Kelebek
En iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi çocuk oyuncu, en iyi komedi dizisi, en iyi kadın komedi oyuncusu, en iyi erkek komedi oyuncusu, en iyi yönetmen, en iyi kadın sunucu, en iyi erkek sunucu, en iyi kadın haber sunucusu, en iyi erkek haber sunucusu, en iyi gündüz kuşağı, en iyi spor programı, en iyi magazin programı, en iyi dizi çifti, en iyi türk pop müziği kadın solist, en iyi türk pop müziği erkek solist, en iyi müzik grubu, en iyi çıkış yapan solistler, en iyi fantezi ve halk müziği kadın solist, en iyi fantezi ve halk müziği erkek solist, en iyi klip, yılın şarkısı ve en iyi proje dallarında ödüllerin sahiplerini bulduğu 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde  törene sanat camiasından çok sayıda isim  katıldı.  Öte yandan 21 kategoride ödül alan  adayların  yanı sıra pek çok unutulmaz isim de onur ödülü aldı. Renkli anların yaşandığı ödül töreninde Okan Bayülgen ve Pelin Akil gecenin sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca 2016 Altın Kelebek Ödülleri'nde herkesi panik eden bir olay oldu ancak  ne olduğu anlaşılmadı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0