En İyi Android Dosya Dönüştürme Uygulaması (PDF dönüştürme)

Pek çoğu zaman bilgisayarımız yanımızda olmadığı için belge dönüştürme (document converter) işlemi için telefonumuzu kullanmak durumunda kalabiliyoruz. Ancak uygulama marketlerindeki pek çok belge dönüştürücü veya bir başka deyişle PDF dönüştürücü uygulama işimize yaramamakta. Peki en iyi Android PDF dönüştürücü uygulama hangisi?

Converter
PDF dönüştürücü

Gelişen akıllı telefonlar ve tabletlerle birlikte  bilgisayarların pabucu dama atılmış gibi. Pek çok kişi bilgisayarlarını rafa kaldırdığını dile getirirken, akıllı mobil cihazlar da önem kazandı. Buna bağlı olarakta pek çok ihtiyacımızı akıllı telefonlar üzerinden gerçekleştiriyoruz. Öyle ki  iş veya okul gereği XSL, DOCX ve diğer pek çok uzantılı dükümanı  PDF dosyasına çevirme gereksinimi duyabiliyoruz. Ancak bu işlem için Play Store'da "Android Document Converter" veya "Android PDF dönüştürücü" gibi kelime öbekleriyle arama gerçekleştirdiğimizde sayısız uygulama karşımıza çıkıyor. Bu uygulamaların %80'i de hiçbir işe yaramamaktadır. Her indirdiğimiz uygulama bizleri hayal kırıklığına uğratabiliyor. Ancak bayağı zaman harcayınca iyi bir uygulama bulmak mümkün oluyor. Biz de bu sorunu giderebilmek adına sizler için bir uygulamayı inceledik. Artık Play Store üzerinde "Android dosya dönüştürücü" veya "Android PDF converter" diya arayıp zamanınızın önemli bir kısmını harcamanıza gerek kalmayacak. İşte en iyi Android PDF dönüştürücü!

En İyi Android Telefonda PDF Dosya Çevirme Uygulaması


Play Store üzerinde 50 bin indirme ve 3.9'luk puanıyla dikkat çeken "easyPDF" adındaki uygulama istediğiniz tüm belgeleri anında PDF dosyasına çevirme yeteneğine sahip. Öte yandan easyPDF, bunun dışında fotoğrafları da PDF formatına dönüştürebiliyor. Üstelik easyPDF bu işlemi 1 dakikadan daha az  bir  sürede gerçekleştiriyor. Türkçe dil desteği olmayan uygulamayı kullanmakta oldukça basit. Sade arayüzüyle dikkat çeken "easyPDF" adlı uygulamanın ayrıca bu işlemleri gerçekleştirebileceğiniz online web sitesi de mevcut. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulamanın tek eksiği: ofline dosya dönüştürememesidir. Yani internet bağlantınız yoksa uygulama dosyalarınızı PDF'ye dönüştürmüyor. Eğer veri bağlantınız varsa easyPDF, işlemlerinizi çok hızlı yapabiliyor. Peki easyPDF nasıl kullanılıyor?

easyPDF'yi kullanmak oldukça kolay. Uygulamayı Play Store'dan edindikten sonra başlattığımızda karşımıza çıkan pencerede sol alt köşede bulunan butona dokunuyoruz. Daha sonra eğer fotoğraf dosyasını PDF'ye çevirecekseniz  "Photos"  başka bir belgeyi PDF dosyasına dönüştüreceksek  "Documents" seçeneğini kullanıyoruz. Gerekli dosyayı seçtikten sonra dosya hemen  uygulamanın anasayfasına düşüyor. Burada dosyamıza secip "Converter" butonna dokunuyoruz ve işlemler başlıyor. İşlemin sorunsuz sonuçlanması için internet bağlantınızın açık olduğundan emin olun. Aksi takdirde dosya dönüştürme işlemi gerçekleşemeyecektir.

Hayatınızı kolaylaştıracak uygulama, bilgi ve önemli gelişmelerden haberdar olmak için Webmgon FACEBOOK ve  TWİTTER hesaplarını takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0