Göz6'daki Gelişme Acun Ilıcalı'yı Şaşırttı! Göz6 Hakkında Tüm Gelişmeler

Her yayınlanan programı gündem olan Tv8, yeni programını ekranlara taşımaya hazırlanıyor.  Aylardır pek çok kişinin merakla beklediği Göz6 programı yarın Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bayramın ilk günü başlayacak olan Göz6'nın sonuçları sonrası kazanan bir kadın ve bir erkek toplam iki kişi direkt olarak Survivor 2017'de yarışacak.

Tv8
Göz6
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8, yeni sezonda önemli yapımları ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Her sezon klasik olarak Tv8  ekranlarına gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye ve Survivor gibi yapımların yanı sıra bu sezon Tv8'de iddialı  bir yapım geliyor. Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın  Survivor 2016 finalinde duyurduğu ve Survivor'la bağlantılı olan "Göz6" adlı yarışmanın yayınlama tarihi belli oldu. 12 Eylül 2016 yani yarın ekranlara gelecek olan program Kurban Bayramı'nın ilk gününe denk geliyor.  Diğer yandan Acun İlıcalı da Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Göz6'nın kendisini şaşırttığını dile getirerek, çok sayıda kişinin yarışmaya başvurduğunu ifade etti. Tv8'in bu sezonun iddialı yapımı Göz6, yayınlandığı ilk gün pek rakibi yok gibi. 4 ay boyunca ekranlarda olacak olan "Göz6" her hafta bir yarışmacının elenmesine sahne olacak. Heyecanla beklenen Tv8'in yeni yarışması çok konuşulacak gibi.

"37 bin kişi Göz6'ya başvurdu."

Bir zamanlar televizyon ekranlarında fırtınalar estiren BBG yarışmasına benzerliğiyle dikkat çeken Göz6'nda 8 erkek 8 kadın toplamda 16 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Öte yandan yarışmanın sonunda 2 kişi yarışmayı kazanıp, Survivor 2017'de yarışma hakkı kazanacak. Survivor 2017'de doğrudan yarışacak olan bu iki yarışmacıya herhangi bir para ödülü verilmeyecek. Bu konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, 37 bin kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "Şimdiye kadar 37 bin başvuru oldu. Tek ödülü 'Survivor'a katılma hakkı olan bir yarışma için müthiş bir rakam"  24 saat boyunca izlenecek olan 16 yarışmacı her zaman gözaltında olacak. Sabırsızlıkla beklenen Göz6'nın reyting sonuçları da  merakla bekleniyor. Bakalım Tv8'in yeni yapımı Göz6 reyting sonuçlarıyla şaşırtacak mı?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0