Geçen Yıl Gösterimi Ertelenen "Bol Şans" Filmi 19 Ağustos'ta Vizyonda!

Şarkıcı Selim Gülgören ve Burçin Abdullah gibi oyuncuların kamera karşısına geçtiği  dram türündeki "Bol Şans" adlı film sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.  Çekimleri üç hafta süren ve bazı nedenlerden dolayı geçtiğimiz sene  gösterimi ertelenen   Bol Şans filmi, Kırklareli'de çekildi.

Bol sans filmi
Bol Şans film (2016)


Kırklareli'de 27 günde çekimleri tamamlanan ve yönetmenliğini Gökhan Yılmaz'ın yaptığı "Bol Şans" Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde yaşanan bir öyküyü beyazperdeye aktarıyor. Ayrıca yönetmen Gökhan Yılmaz'ın ilk filmi olan Bol Şans'ın senaryosu da yine yönetmen Yılmaz'a ait. Kırklareli'de halkla iç içe çekilen film için yönetmen Gökhan Yılmaz  çekimlerin çok rahat geçtiğini ifade ederek şunları söyledi:  "Çekim yaptığımız yer, biraz doğal bir plato gibiydi. İstediğimiz an, istediğimiz yere kamerayı koyup çekebiliyorduk."

"Bol Şans"  Filmi 19 Ağustos'ta Vizyonda

Geçtiğimiz hafta basın gösterimi yapılan Bol Şans filmi bu hafta sinemalarda  izleyiciyle buluşacak. 2015 yılında çekimleri tamamlanan ve bazı özel nedenlerden dolayı bu yılın Ağustos ayına kadar ertelenen filmin  yapımcılığını Angle Production üstlenirken, dağıtımınıda Mars Dağıtım tarafından  gerçekleştirildi. Öte yandan dram türündeki Bol Şans'ın oyuncu kadrosunda şarkıcı Selim Gülgören ve Burçin Abdullah'ın yanı sıra Atıf Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer, Onur Şirin, Yusuf Çetin ve Ahmet Baki Kurtuluş filmde yer alıyor.

Bol Şans Filminin Konusu


19 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak olan  dram türündeki Bol Şans filminin konusu kısaca şöyle:
İstanbul’da arkadaşının barında şarkıcılık yapan Deniz babasının ölümü üzerine memnun olduğu hayatından uzaklaşarak köyüne gelir. Cenaze işlerini halledip bir an önce eski hayatına geri dönmek isteyen kadının planları köyde karşılaştığı Buse ve babasının ölümünün ardından gelişen kirli planlar sebebiyle sekteye uğrar. Babasının açık hava sinemasını almak isteyen Deniz'in karşısına köyün belalısı Ümit ve onun arkasında görünmeyen yüz olarak duran belediye başkanı çıkar. Ümit’in de Buse’ye aşık olduğu öğrenildiğinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0