En Yeni En Güzel Bayram Mesajları 2016

Oruçlar tutuldu, namazlar kılındı, gücü yetenler ibadetleri yerine getirdi ve şimdi İslam alemi için bayram vakti... Bayram hazırlıkları tamamlandı şimdi ise akrabaya, arkadaşa, eşe-dosta gönderilecek en iyi bayram mesajını arama zamanı geldi. Çok derin araştırmalara girmenize gerek yok çünkü: en içten bayram mesajları, kısa bayram mesajları,  özlü bayram mesajları, en yeni bayram mesajları... Kısacası Ramazan Bayramı mesajlarına dair ne varsa Webmgon'da sizler için hazır!

Resimli bayram mesajları
En yeni bayram mesajları 2016


* Büyükten küçüğe tüm müslümanların sevinci, huzuru ve mutluluğu olan Ramazan Bayramı'nın hayıra, barışa vesile olmasını temenli ediyor, Bayramınızı kutluyorum.

* Bizleri yoktan var eden her şeyi amademize sunan Allah'ın bizlere sunduğu güzel nimetlerinden bir olan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincinde olan hepimizin bayramı mübarek olsun.

* Bizi önce mübarek Ramazan ayına kavuşturan daha sonra bizleri Ramazan Bayramına ulaştıran o Allah'a şükrediyor ve bayramınızı en işten dileklerimle kutluyorum.
Hayırlı Bayramlar.

* Mutluluğumuz, huzurumuz ve heyecanımız olan bayrama kavuşmanın sevinci nede güzel... Allah bu sevincimizi daim kılsın.
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.

* İyiliğe dair ne ararsak içinde bulunduran Ramazan'ın hediyesi olan bayram tüm müslüman alemine mutluluk, huzur, barış ve bereket vermesini diliyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun.

* "Nerde o eski bayramlar?" cümlesini kurmaya müsade etmeyen hafızamızda tatlı anılar bırakacak şeker tadında bir bayram geçirmemiz dileğiyle...
Siz ve sevdiklerinize keyifli, huzurlu nice bayramlar diliyorum.
İyi bayramlar...

* Küslerin barıştığı, kötülüklerin unutulduğu O gün nihayet geldi... Dilerim Allah'tan bu bayram  herkes için hayırlı olur. Siz ve sevdiklerinize keyifli bir bayram geçirmenizi diliyorum.
Hayırlı Bayramlar...

* Bir duadır, bir sevinçtir, bir buluşma ve kenetlenmedir bayram... O günün gelip çattığı anı yaşıyor olmak biz müslümanların elbette dilediği şeylerden biridir. Herkese gülümseyen bayrama gelin biz de gülelim. Öyle bir gülelim ki bu gülüş bir mahsum çocuğun gülüşüyle aynı olsun.
İyi bayramlar...
* Rahmeti bol olan Allah'ım bizleri bir bayrama daha kavuşturdun ne mutlu  bize... Senin merhametin, senin nimetin olan bayram İslam alemine huzur getirmesini diliyorum. Şu an şu mesajı okuyan kardeşlerimi ve tüm müslümanların dualarını kabul eyle...
Hayırlı Bayramlar.


* Ey Yüce Allah'ım! Senin rahmetin, bereketin ne güzel ne de çoktur... Bizlere bu bayramı da yaşattın ya sana binlerce kere şükürler olsun. Yüce Allahım! Bizlerin dualarını kabul eyle, bizleri bir diğer bayrama ulaştır.
Hayırlı ve sevdiklerinizle keyifli bir bayram geçirmenizi diliyorum.
İyi bayramlar...

* Her yeni bayram bir önceki bayram gibi olmasa da  biz yine de "Nerde o eski bayramlar?" dedirtmeyecek bir bayram umalım ve güzelim Ramazan Bayramı'na "şeker bayramı" diyenlere inat  hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

* Her zaman bize mutluluk, iyilik getiren bayram nihayet geldi. Gelişiyle sevindiğimiz bayram bizlere her daim sevinç, mutluluk ve huzuru daim kılsın. Allahı'ın bizlere hediyesi bayramin sen ve sevdiklerine hayırlar nasip etsin. Yüce Allah dualarını kabul etsin.
Hayırlı bayramlar.

* "Ne kadar da az şükrediyorsunuz." diyen Yüce Allah"a sonsuz kere şükürler olsun. O, bizi yine güzel bir bayram gününe eriştirdi. Bu güzel bayramın tüm müslüman alemine ve sana mutluluk getirsin. Sen ve ailene bayramın hayırlar  vesile etmesini diliyorum.
İyi bayramlar.

* On bir ayın sultanının ikramı olan Ramazan Bayram'ı hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenli ediyorum. Ve dua ile Ramazan bayramınızı kutluyorum.
Bayramınız mübarek olsun.

* "Kim bir kötülük yaparsa hemen ardından bir iyilik yapsın ki yaptığı kötülük silinsin." diyen peygamber efendimiz HZ. Muhammed (asv.) 'ıin sözüyle hayırlı bayramlar diliyorum. 

* Yüreğiniz huzurdolsun, bayramınız mübarek olsun.
İyi bayramlar herkese.

*  Tüm müslümanların ortak sevinci olan bayrama kavuşturan Allah'a şükürler olsun, bayramınız kutlu olsun.
Hayırlı Bayramlar.

* Çocukların heyecanı, büyüklerin buluşması, küslerin barışma sebebi, kötülüklerin unutulmasının zamanı olan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

* Baklavalardan, güzel yemeklerden, tatilden daha güzel şeyleri içindebulunduran  bayramı dolu dolu yaşamanızı diliyorum. Hepinizin, hepimizin mübarek bayramı kutlu olsun.

* Herkesin huzur bulduğu o günü yaşıyoruz. Bu güzel anı yaşamayanlara da Allah nasip etsin. Herkesin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun inşallah.
Hayırlı Bayramlar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0