Güzel Selfieler Çekmek İçin En İyi 3 Selfie Programı (Android-İOS)

Son zamanların en popüler akımı haline gelen selfie çılgınlığına renk katacak birbirinden güzel ve tamamen ücretsiz üç uygulamayı bir araya getirdik. Üstelik selfieler için geliştirilmiş birçok ücretli uygulamaya da taş çıkarır türden. Ayrıca üç uygulama da hem Android işletim sisteminde hem de İOS'ta bulunuyor.

En iyi selfiler
En İyi Selfie Programları


Akıllı telefonların profesiyonel kameralara kafa tutacak hale gelmesi  elbette çekilen fotoğraflara yansıyor. Tabi son zamanlarda popüler olan selfie çılgınlığı da cep telefonu  kameralarının gelişmesinde   büyük katkıda bulundu. En çokta telefonların ön kameralarına... Telefonlarımızın kameraları gelişti ancak fotoğraflar yinede düzenleme gerektiriyor. Belki de yüzünüzdeki bir leke veya ortamdaki kötü ışık canınızı sıkıyor olabilir. Hiç değilse küçük bir efekt vermeniz daha iyi olabilir gibi geliyor sanki...
O zaman gelin sizler için hazırladığımız küçük listemizdeki en iyi selfie uygulamalarına gözatalım. Bakalım hangi program selfielerimizi nasıl güzel hale getiriyor.

1. AirBrush - Selfie Editor

Benzer işlevleri yapan rakip uygulamalar arasında ücretsiz olmasıyla dikkat çeken AirBrush, son derece etkili bir uygulama. Hem Play Store'da hemde AppStore'da oldukça yüksek bir puan alan uygulama 500 milyon kişinin tercihi olarak karşımıza çıkıyor.  AirBrush'ı kullanan selfie tutkunları uygulamayı en çok yüzündeki leke, sivilce veya izleri kapatmak için kullanıyor. Tabi bunun dışında da pek çok özelliğe sahip olan uygulama şu özellikleriyle de dikkat çekiyor:
- Canlı efektlerle selfieler daha dikkat çekici olabiliyor.
- Küçük ışık ayarları yaparak detayları öne çıkarın.
-Fotoğrafınızda sizi rahatsız eden şeyleri tek tuşla silin.
Ayrıca uygulama, birçok kişinin bildiği FaceTune uygulamasıyla aynı başarıya sahip tek farkı ise ücretsiz olması.
Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

2. B612 En İyi Selfie

Birçok kişinin bildiği Retrica uygulamasıyla benzer bir işleve sahip olan B612,  yine ücretsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Çeşitli efektleriyle birçok kişinin beğenisini toplayan uygulama 500 milyon kişi tarafından indirilmiş. Telefonunuzun kamerasını sevmiyorsanız B612 sizi mutlu edebilecektir. Tamamen selfie odaklı olan uygulama efekt konusunda başarılı olarak karşımıza çıkıyor. Fotoğrafların altındaki logosu ilk başlarda sizleri rahatsız edebilir ancak uygulamanın ayarlarından logoyu kaldır seçeneğini kullanabilirsiniz. Uygulamanın indirme linkleri aşağıda yer almakta.

3. Photo Gird
Çektiğiniz selfieleri tek tek paylaşmak yerine bir kare halinde paylaşmak iyi fikir olabilir! o zaman  bu uygulama tam size göre. Çektiğiniz fotoğrafları birleştirmekten daha fazlasını yapan uygulama, efektleriyle de ilginizi çekebilir. Fotoğraflarınıza güzel bir arka plan vermek isterseniz de yine Photo Gird yardımınıza koşabiliyor. Yine fotoğraflarınızın üzerine küçük değişiklikler yapmanıza imkan veren uygulama oldukça işini iyi yapıyor. Tabi ücretsiz olması da ayrı bir güzel... Uygulama içinde yer alan kamera da selfie çekme konusunda yine iyi bir iş çıkarıyor. Uygulamanın tek kötü yanı: haftada bir - iki kez bildirim göndermesidir. Tabi uygulam ayarlarını  kurcalamakla bildirimleri kapatılacağını düşünüyoruz. Uygulama marketlerinde ücretsiz bir şekilde edinebileceğiniz Photo Gird uygulamasının indirme linkleri aşağıda bulabilirsiniz.

Çektiğiniz selfielere renk katacak üç uygulama kısaca bu şekilde idi. Siz bu uygulamaları kullanır mısınız? Ya da selfie için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Lütfen bizlerle paylaşın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0