İphone 7'nin Fiyatı Sızdı! İşte İphone 7'nin Çıkış Tarihi Ve Tüm Detayları

Merakla beklenen İphone 7 hakkında gün geçtikçe yeni bilgiler sızıyor. Geçtiğimiz günlerde tasarımı ile ilgili görseller sızan İphone 7'nin son olarak fiyatı ortaya çıktı. İphone 7'nin de diğer İphone modelleri gibi fiyatı oldukça yüksek.

İphone 7 plus
İphone 7


Apple'ın merakla beklenen yeni İphone modeli İphone 7, şimdiden konuşulmaya başlanmış durumda. Piyasaya çıkmasına az bir süre kalan İphone 7 hakkında her gün yeni bir idda ortaya atılıyor. Geçtiğimiz günlerde İphone 7'nin görselleri  olduğu öne sürülen fotoğraflar sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı. Son olarak birçok kişinin merakla takip ettiği İphone  7'nin fiyatı hakkında bir idda ortaya atıldı. Çin'in sosyal medya platformu olarak bilinen Weibo'da paylaşılan ve İphone 7, İphone 7 Plus ve İphone 7 Pro  fiyatı olduğu  öne sürülen liste herkesi şaşırttı. "İphone 7 fiyatı" cümlesiyle paylaşılan listede para birimi olarak Çin'in para birimi yuan kullanılması da dikkat çekti. Öte yandan listede dikkat çeken bir başka detay ise Apple'ın artık İphone 7 ile birlikte 16 GB depolama alanından vazgeçmiş olması ve İphone 7 Pro'yu da üretmesi oldu.


İŞTE İPHONE 7 FİYAT LİSTESİ

İphone 7 fotoğrafları
Çin için İphone 7 fiyatları

İphone 7, İphone 7 Plus ve İphone 7 Pro fiyat listesi olduğu öne sürülen fotoğrafta İphone 7 modellerinin karşısında Çin'in para birimi yuan ile fiyatlar belirtilmiş, parantez içinde ise dolar karşılığı yer verilmiş.  İphone 7 fiyatı olduğu söylenen liste şu şekilde:
iPhone 7'nin 32 GB'lık versiyonu 5,258 yuan yani yaklaşık olarak 802 dolar,
iPhone 7 Plus'ın 32 GB'lık versiyonu 6.088 yuan yani yaklaşık olarak 924 dolar ve iPhone 7 Pro'nun 32 GB'lık sürümü ise 7.088  yuan yaniyaklaşık 1.075 dolar olduğu görülmektedir. İphone 7 fiyatı olduğu öne sürülen bu fiyatlar TL olarak ise şöyle şekilleniyor:
İphone 7'nin 32 GB kapasiteli versiyonu 2,325 TL, İphone 7 Plus 32 GB'lık versiyonu 2,677 TL ve İphone 7 serisinin en güçlü modeli İphone 7 Pro ise 3,115 TL olarak görünmektedir. Ayrıca bu fiyatlara vergiler dahil edilmemiştir. Yani vergilerle birlikte İphone 7'nin fiyatı biraz daha yükseleceği düşünülüyor.
Tabi İphone 7'nin çıkış tarihiyle dolar durumu da yine göz önünde  bulundurulmalı.


İphone 7'nin 32 GB'lık Versiyonu Olmayacak


İphone 7 ne zaman çıkacak? Sorusu henüz yanıt bulamazken art arda  ortaya atılan iddalar merak uyandırmaya devam ediyor.  Henüz iddalar dışında İphone 7 özellikleri netlik kazanmamışken ortaya yeni çıkan detaylar da pek çok Apple kullanıcısını şaşırtmış durumda. Son olarak İphone 7 ile birlikte İphone 7 Pro da piyasaya sürüleceği öne sürüldü. Bu da İphone 7 ve İphone 7 Plus'dan daha güçlü bir İphone modeli geliyor demektir.   İphone 7'nin çıkış tarihi ve İphone 7'nin fiyat ve özellikleri ne zaman resmen duyurulur bilinmez fakat eylül-ekim aylarında İphone 7'nin çıkması bekleniyor.

Peki sizce İphone 7 idda edildiği gibi mi olacak? Yoksa Apple herkesi şaşırtabilir mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Ece ece6/29/2016

    Ben almaya bakarım özellikler nası olacak karışmam

    YanıtlaSil
  2. Yunus Er6/29/2016

    Artık Apple den pek bişiy beklemiyorun.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0