Bengü'nün Yeni Şarkısı "Sığamıyorum" Yayınlandı

Güzel popçu Bengü'den hayranlarına sürpriz single çalışması. Sosyal medyada yoğun ilgi gören Bengü'nün yepyeni şarkısı "Sığamıyorum"  müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. YouTube'da ve Bengü',nün sosyal medya hesaplarında teaser'ı yayınlanan şarkı yarın yayında olacak.

Bengü
Bengü - Sığamıyorum


Bengü'nün geçtiğimiz mart ayında müzikseverlerle buluşan "Hodri Meydan" single çalışmasından sonra kısa bir süre içinde yepyeni bir single daha  geldi. Bengü'nün yeni single'ı "Sığamıyorum" yarın (salı) Tv müzik kanallarında,  radyolarda ve dijital müzik platformlarında yayınlanacak. Teaser'ı kısa sürede yoğun ilgi gören Bengü'nün  "Sığamıyorum" adlı single çalışmasının klibi de dikkat çekiyor.   Bengü, yeni şarkısını sosyal medya hesaplarında şu cümlelerle duyurdu:
"işte şimdi yaz geldi! Hepimize hayırlı olsun." Bengü'nün sosyal medya hesaplarında binlerce kişi  tarafından izlenen   yeni şarkısının tanıtım videosu büyük beğeni topladı.

Bengü'nün yeni şarkısı Sığamıyorum'un söz ve müziği Zeki Güner'e, düzenlemesi de Mustafa Ceceli'ye ait. Şarkının video klibinin yönetmenliğini  de Ulaş Elgin üstlendi. Bengü'nün DMC etiketiyle yayınlanan Sığamıyorum single'ı yarın itibariyle TV müzik kanallarında, radyolarda ve dijital müzik platformlarında yayında olacak.
Mustafa Ceceli, Zeki Güner gibi ünlü isimlerle çalışılan Bengü'nün  hareketli şarkısı  Sığamıyorum Bengü hayranları tarafından merakla bekleniyor

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0