Oflu Hoca'nın Şifresi 2 Komik Sahneleri Ve Fragmanıyla Dikkat Çekiyor


Geçtiğimiz yıl  vizyona girdiği ilk haftadan  pek çok kişi tarafından izlenen ve beğenilen Oflu Hoca'nın Şifresi'nin devam filmi bu hafta vizyona girecek. Komedi türündeki Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin fragmanı şimdiden 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Filmin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor

Oflu Hoca'nın Şifresi 2

Adem Kılıç'ın yönetmenliğini yaptığı Oflu Hoca'nın Şifresi, geçtiğimiz sene sinemaseverlerle buluştuğu ilk haftadan  binlerce izleyiciyle ulaşmıştı. Çok beğenilen filmin devam filmi olan Oflu Hoca'nın Şifresi 2 çok geçmeden duyuruldu. Pek çok komedi sever tarafından beklenen film bu hafta vizyona girecek.  Trabzon'da çekilen Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin YouTube üzerinde yayınlanan fragmanları  milyonlarca kişi tarafından izlendi.

OFLU HOCA'NIN ŞİFRESİ 2 13 MAYIS'TA VİZYONDA


Karadenizde çekimleri gerçekleştirilen Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin galası geçtiğimiz hafta yapıldı. Filmin galasında konuşan yönetmen Adem Kılıç, "filmi dört haftada çekip bitirdik." şeklinde açıklama yaptı. Kılıç, "Karadeniz'i iyi bilmeyen iyi bir Karadeniz filmi çekemez." diye konuştu. Öte yandan Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin galasında kahkahalar da havada uçuştu. Merakla beklenen komedi filmi 13 mayısta vizyonda olacak.

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin başrol oyuncusu Çetin Altay, "ikinci film daha güzel oldu. İlk film de güzeldi fakat bu daha güzel." diye konuşurken, filmin bir başka başrol oyuncusu olan Köksal Engür de "Karadeniz şivesini herkes doğru yapamaz ben yörenin insanlarıyla çalıştım." dedi. İddialı bir şekilde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan filmin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.


Oflu Hoca'nın Şifresi 2'nin Konusu


Ahmet, başkanlığı kaptırdığı için hala Oflu'ya çok kızgındır. Oflu Hoca yüzünden hem itibarını hem parasını kaybetmiştir. Tekrar başkan olmanın yollarını ararken zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban'a Nur'u ister. Ahmet kendini kurtarmak için hemen kabul eder. Durumu öğrenen Kadir ve Oflu Nur'u kaçırmaya karar verirler.
Ama Nur'u kaçırırken yanlışlıkla Ahmet'in halasını kaçırırlar. Hala, Ali Osman'a evvelden beri aşıktır, onunla evlenmek ister. Ama Ali Osman bu durumu istememektedir. Hala, Ali Osman'ı ikna ederse Arsin'deki arsaları Ahmet'in üstüne yapacağını söyler. Teklifi duyan Ahmet hemen çark eder, Oflu'ya babasını bu evliliğe ikna ederse Nur'u Kadir'e vereceğini söyler. Ama aklında başka bir plan vardır. Nikah hazırlıkları başlar. Ahmet'in keyfi yerindedir. Önce Emine halayla Ali Osman'ın nikahını kıydıracak sıra Kadir ve Nur'un nikahına geldiğinde nikah kıyılmadan duruma el koyacaktır. Niyeti Nur'u Şaban'la evlendirmektir. Ama planı ters teper, Ali Osman ve Oflu Ahmet'in hinlik peşinde olduğunu anlamış, ona oyun oynamışlardır.
(beyazperde)


Oflu Hoca'nın Şifresi 2 Filminin Oyuncu Kadrosu


Başrollerde Çetin Altay,  Ahmet Varıl ve Köksal Engür'ün olduğu
Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin oyuncu kadrosu da şu şekilde:
de, Başak Daşman, Nihan Büyükağaç, Ayşegül Günay, Eser Eyüboğlu, Mehtap Bayri, Seymen Aydın, Asena Ongan, Buket Dereoğlu ve İsrafil Köse rol aldı. Öte yandan  Uğur Kandemir Arpacı ve Zeynep Kaya filmin  senaryosunu kaleme aldı. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0