Murtat Boz'un Yeni Albümü Janti'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Murat Boz, beş yıl aradan sonra müjdesini verdiği, hayranlarının merakla beklediği ve 12 adet yeni şarkının yer aldığı 4. albümü Janti'nin çıkış tarihi belli oldu. Ve albümle aynı adı taşıyan Janti şarkısına da klip çekildi.

Murat Boz Janti
Murat Boz Janti

Son zamanlarda oyuncu Aslı Enver ile yaşadığı aşk ve Aslı Enver'le yakında evlenmesi gündemde olan Murat Boz, beş yıllık uzun bir aradan sonra duyurduğu "Janti" adındaki albümünün çalışmalarına  devam ediyor. Murat Boz'un beklenen albümü Janti 12 adet yepyeni şarkıyla geliyor. Öte yandan Murat Boz hayranları tarafından çok sık sorulan "Janti albümü ne zaman çıkacak?" sorusu da yanıt buldu. Ve böylece Murat Boz'un yeni albümünün çıkış tarihi belli oldu.

Murat Boz Janti İle Geliyor!




Geçtiğimiz aylarda başrolünü Burak Özçivit'le paylaştığı Kardeşim Benim adlı sinema filmiyle gündeme gelen Murat Boz, şu aralar ise yeni albümü Janti ile gündeme gelmiş durumda. Yakışıklı popçu O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar'da yaptığı jürilikle şarkıcı kimliğini çok ihmal ettiğini dile getiren Murat Boz hayranları Murat Boz'un yeni albümü Janti'yi sabırsızlıkla bekliyor. 8 Nisan 2016'da çıkacak olan albümde  12 yeni şarkı müzikseverleri bekliyor.

Beş yıl gibi uzun bir süre boyunca albüm çıkarmayan Murat Boz, Nisan ayında müzikseverlerin beğenisine sunacağı 4. albümü  Janti'de pek çok ünlü sanatçı ve önemli müzik direktörüyle çalıştı. Öte yandan Murat Boz albüme de adını veren ve albümün ilk  klip
Ćalışması olan Janti'de  80 kişilik kalabalık bir  cast ve oyuncu ekibiyle çalıştı.  1930'lu yılların havasını yaşatan Janti şarkısının klibinin yönetmenliğini Bedren Güzel yaparken, görüntü yönetmenliğini de Veli Kozlu üstlendi.

Murat Boz'un merakla beklenen Janti albümünün ilk klibine dair kısa bir videoyu İnstagram üzerinde paylaşan başarılı popçu, kliple alakalı hayranlarına da küçük bir ipucu verdi. Murat Boz'a yöneltilen eleştiriler üzerine Murat Boz bu albümle eleştirilere yanıt verecek gibi. Bakalım Murat Boz'un yeni albümü Janti müzikseverler ve Murat Boz hayranları tarafından nasıl karşılanacak? Murat Boz'un beş yıllık aradan sonra yayınlayacağı yeni albümü beğenilecek mi?

Murat Boz'un yeni albümü hakkında tüm gelismeler için webmgon.com'u takipte kalın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0