Gülçin Ergül'ün Yeni Single Çalışması Harabayim Çıktı

Gün geçmiyor ki yeni bir yaz şarkısı duyurulmasın. Son olarak geçtiğimiz yıl "Birtanecik Aşkım" adlı şarkısıyla müzik listelerinde uzun süre ilk sıralarda kalan Gülçin Ergül,  "Harabeyim" single çalışmasıyla  geliyor.
Gülçin Ergül - Harabeyim
Hepsi Grubu ile müzikseverler tarafından tanınan ve sevilen Gülçin Ergül, geçtiğimiz sene çıkarttığı Birtanecik Aşkım single ile büyük beğeni toplamış ve uzun zaman gündemde kalmayı başarmıştı. Şimdiyse birçok şarkıcı gibi Gülçin Ergül de "Harabeyim" adlı single çalışmasıyla  yaz şarkısını duyurdu.

2009'da Hepsi Grubu'ndan ayrıldıktan  sonra uzun süre sessizliğini koruyan Gülçin Ergül, daha sonra tek başına yaptığı şarkılarla adından söz ettirmeye devam etti. En son geçtiğimiz sene hem İngilizce hem Türkçe  seslendirdiği  "Birtanecik Aşkım" adlı çalışması büyük bir kitleye ulaşmıştı. Ve geçtiğimiz cumartesi ise Gülçin'in son single çalışması Harabeyim'in teaserı yayınlandı. Teaser da söz olmaması birçok kişinin dikkatini çeker ken öte yandan şarkının hareketli olduğu da hemen anlaşılan detaylar arasında yer alıyor.

Gülçin Ergül - Harabeyim Geliyor!


Arpej Yapım etiketiyle bu hafta içerisinde  tüm müzik  marketlerde ve dijital platformlarda yayınlanması beklenen Gülçin Ergül'ün Harabeyim  adlı single çalışması dün itibariyle Arpej Yapım ve Netd YouTube kanallarında teaser olarak yayınlandı. Öte yandan Gülçin Ergül Harabeyim an itibariyle İtunus üzerinden ön sipariş şeklinde satışa sunulmuş durumda. Gülçin Ergül'ün yeni single çalışması "Harabeyim"tam olarak  ne zaman   yayınlanacak? Sorusuna net bir yanıt verilmiş değil. Fakat bu hafta içerisinde çıkması bekleniyor. Bakalım  Gülçin'in bu çalışmasını müzikseverler   beğenecek mi? 

Müzik dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak için Webmgon'u takipte kalın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0