Ahmet Bayram Yandım İle Röportaj

Mazlum Günhan'la RadyoAktif Show'un dün ki canlı yayın konuğu Müzik Onair Haber Sorumlusu Ahmet Bayram Yandım idi.
Ahmet yandım
A. Bayram Yandım

Webmgon.com editörü Mazlum Günhan'ın sunduğu RadyoAktif Show adlı şov eğlence radyo programının dün canlı yayınlanan yayınında Müzik Onair'den Ahmet Bayram Yardım konuk oldu. Radyo ve müzik haber portalı muzikonair.com'un haber müdürlüğünü üstlenen Ahmet Bayram YandımMazlum Günhan'la RadyoAktif Show'da Müzik Onair hakkında bilgi verdi.
Müzik Onair'in başarılı haber müdürü Ahmet Bayram Yandım, muzikonair.com'un kurumsallaştığını ifade ederek sözlerini söyle sürdürdü: "Biz gerek radyocularla gerekse müzisiyenlerle röportajlarımızı mail yoluyla alıyoruz. Aslında Müzik Onair olarak bunu istemeyerek yapıyoruz. Biz, röportajları kamera önünde yapmayı düşünüyoruz.' diye belirtti.

Ahmet Bayram YandımMüzik Onair için stüdyo kurulduğunu ifade ederek, artık muzikonair.com'un haberlerinin de video şeklinde olacağını söyledi. Öte yandan başarılı radyo programcısı ve Webmgon'un editörü Mazlum Günhan, Ahmet Bayram Yandım ile yapmış olduğu söyleyişi de şu cümleleri dile getirdi: "Ben Müzik Onair'i dinleyicilerimizin tanımasını istediğim için Ahmet Bey'i yayına aldık. Çünkü ben radyo için yapılan her işin arkasındayım.' diye konuştu.

Mazlum Günhan'ın sunduğu RadyoAktif Show'da dün Mazlum Günhan'ın Ahmet Bayram Yandım ile yapmış olduğu keyifli sohbette öne çıkanlar bu şekilde idi.

İşte Ahmet Bayram Yandım ile Mazlum Günhan'ın o söyleyişisı:

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0