Android Ve İOS'ta Para Kazanın! Appreklam Nedir?

İnternetten androidten iostan para kazanma A.Ş.
Appreklam Nedir?

Gelişen, Değişen teknoloji kuşkusuz bu aralar en çok Mobil sektörü etkiliyor. Bu Etkileşim olumlu Veya olumsuz oluyor tabi ki, ama olumlu Etkiler daha çok diyebiliriz. Hal böyle olunca mobil dünya da birçok kisi ekmek yiyebiliyor. Hatta öyle bir duruma gelmiş ki artık geliştiricilerin yanı Sıra kullanıcılarda para kazanıyor. 

Evet yanlış okumadınız mobil kullanıcılar da artık Mobil Sektörden parakazanıyor . Yani siz de para kazanabilirsiniz!

Peki ama nasıl? sorusunu duyar gibiyim. Eklendi bunun Yüzlerce yolu var yani o kadar Gelişmiş Yollar var ki hepsinden bahsetsek ansiklopedi yazmamız Gerekir! En basitinden Bir Kaç örnek verelim Birini açıklayalım ettik.
Uygulama indirerek para kazanmak
Oyun oynayarak para kazanmak 
" Uygulamalara yorum yapıldı yaparak para kazanmak .
Mesajlaşarak para kazan
Appreklam para kazan appreklam nedir
App Reklam
Biraz Önce bu yukarda saydığımız Bir method açıklayalım.
Uygulamalara yorum yapıldı yaparak para kazanma yöntemini  az biraz açıklayalım Bir Uygulama Örneği vererek.
Uygulamanın  adı: Appreklam
uygulamada sizlere gösterilen uygulamalara yorum yaparak, 5 yıldız  vererek  para kazanıyorsunuz. Peki Yorumlar nasıl oluyor?ve  Yorumlar nereye yapılıyor ? Diye soracak olursanız bunu söyle açıklayabiliriz:
Yorumlar o Uygulamaya Uygun olmalıdır Veya l  oyuna Uygun olmalıdır. Yorumları Play Store'a  Appstore'a yapıyorsunuz. Paranız asgari limite ulaşınca da 1 gün icinde PayPal hesabınıza aktarılıyor.
Üstelik uygulamayı ve  bu kazanç Sistemini Türkiye vatandaşı Serdar Gürsoy Adinda Bir Geliştirici geliştirmiş.

Appreklam Uygulaması    kazanç sistemi kısaca böyle işliyor. Eger bu kazanç sistemine yani Appreklam 'a Dahil OLUP para kazanmak isterseniz BURADAN kayıt OLUP para kazanmaya başlayabilirsiniz. kayıt esnasinda Google İD kısmını daha sonradan da ekleyebileceğinizi Unutmayın. . Videolu anlatım Için de BURAYA tıklayın. 


Iste gördüğünüz Üzere mobil dunya şu aralar kullanıcılarına da para Kazandırıyor. Elbette bu çok hoş Bir Şey  Fakat Ne Kadar devam eder nasıl devam eder bilinmemektedir. Şu an Için bu durum yani mobilde para kazanma olayı hem Geliştiriciler hem de mobil Kullanıcıların   hoşuna giden bir durum.

Öte yandan Yandan mesajlaşarak para kazanma sistemiyle alâkalı çok yakında yeni bir yazı yine Burada olacak. Eger sizde mesajlaşarak para kazanmak istiyor Veya bu sistemi merak ediyorsanız takipte kalın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0