HAKKINDA

 Web sitemiz  güncel konularda kaliteli içeriğiyle her daim güncel kalmayı ve okurlarına en iyisini vermeyi amaçlamaktadır.  Son Dakika gelişmeleri, en güncel gelişmeleri ve özel haberlerle güncelliğimizi koruyoruz. Diğer taraftan pek çok haberi hazırladığımız video içeriklerle YouTube kanalımızdan sunup okurlarımıza  görsel ve işitsel olarak da hitap ediyoruz.
Ayrıca sosyal medya hesaplarımız üzerinden anlık olarak Webmgon'daki haber ve içerikleri  okurlarımıza paylaşırken, çeşitli fotoğraf ve videolarla haberlerimizi destekleyip Facebook, Twitter ve Google+ gibi platformlarda sunuyoruz.


Yine web sitemiz "Güncel haber ve bilgi portalı " sloganıyla da okurlarını sıkmayacak türden içerikleri paylaşmaktadır. webmgon.com, takipçilerine ve reklam verenlerine en iyisini sunmak için hep bir çaba içerisindedir. Kaliteli, tarafsız ve özgün içerik için ilk tercihiniz olacak sayılı sitelerdeniz... Öte yandan pek çok konuda farklı farklı kategorilerde haber ve bilgiyi okuyucumuza sunuyoruz.  Sitede yer alan her bir kategoride uzman ekibimiz ile okurlarımızın ilgi alanına hitap eden içeriklerimizle öne çıkıyoruz. Her geçen gün güç  kazanan Webmgon, takipçileri tarafından desteklenip büyümeye devam ediyor. Webmgon.com'da öne çıkan bazı kategorilerde şöyle:


"Teknoloji" kategorisinde en yeni haber ve bilgileri okuyucularımızla paylaşmamızın yanı sıra, Android ve İOS kullanıcılarına çeşitli rehberler hazırlıyoruz. Öte taraftan akıllı telefon incelemeleri, uygulama tanıtımları ve teknoloji dünyasının son trendlerini de  okurlarımıza sunuyoruz.  Webmgon'un en dikkat çeken kategorilerinden biri olan Teknoloji bölümünde güncel haberler sıkmadan, yersiz uzatmalardan kaçınılarak hazırlanmakta. "Sinema" bölümünde ise: vizyona yeni girmiş filmleri ve izlenebilecek film tavsiyelerini sunuyoruz. Vizyonda Bu Hafta köşemizle de sinemaseverlere o hafta vizyonda olan filmlerden birini veya birkaçını tavsiye ediyoruz.  En iyi film listelerimiz de sinema takipçilerinin beğenisine sunulmaktadır.  Yine "Eğitim" kategorisinde de eğitim haberleri, sınav bilgileri, YGS, LYS, KPSS, Burs veren kurum ve kuruluşlar, eğitim uzmanlarıyla röportajlar, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştıracak bilgi ve öneriler gibi sayısız konuda bilgiyi okuyucuyla paylaşmayı hedefliyoruz.  Eğitim kategorisinde de paylaşılan eğitim haberleri ve bilgilerle vazgeçilmez olmayı hedefliyoruz. "İlginç Haberler" kategorisi ise diğer kategorilerden farklı olarak bizleri apayrı bir dünyaya götürüyor. Burada da gizemi çözülmemiş olaylar, ilginç durumlar ve bizleri hayrete düşüren olay ve konular yer alıyor.  Dünya üzerinde o kadar ilginç ve bir o kadar da akıl almaz olay yaşanıyor ki anlamak güç oluyor. Eğer ilginç konulara ilginiz varsa bu bölüm tam size göre...
Televizyon dünyasının son haberleri, dizi haberleri, magazinden güncel gelişmeler, müzik haberleri ve son çıkan albümler gibi alanlarda da yine okurumuz tarafından tercih ediliyoruz.


Ve daha pek çok konuda pek çok insanı ilgilendiren farklı  kategorilerle gereksinimleri karşılamayı hedefliyoruz.

Mazlum Günhan tarafından Şubat  2016 yılında hayata geçirilen Webmgon.com, her zaman okurlarına odaklanmış, güncel haberleri hemen paylaşmayı İlke edinen , her gün gelişmekte olan bir haber ve bilgi portalıdır.
Ayrıca bizlere her konuda  İletişim sayfasından ulaşabileceğinizi unutmayın.

Gizlilik Politikası
Kullanım Koşulları

                        KÜNYE


İmtiyaz Sahibi:

Seyithan Günhan
seyithangunhan@webmgon.com

Genel Yayın Yönetmeni:

Mazlum  Günhan
mazlumgunhan@webmgon.com

Editörler:

Hasan Yumuk
hasan@webmgon.com

Mazlum Günhan
mazlumgunhan@gmail.com

Büşra Aygün
busra@webmgon.com

Gece Vardiyası Editörü:

Onur Gündoğdu
onurgundogdu@webmgon.com

Hukuk Danışmanı:

Av. Fatma Beren
fatmaberen@webmgon.com

Mali Müşavir:

Yılmaz Kaya
yilmazkaya@webmgon.com

 Reklam:

Ayşenur Aşıçı
aysenurasici00@gmail.com


Adres

Ardıçlı Mah, Yeni İstanbul Cad. No 4200/SELÇUKLU/KONYA

E-Mail:

info@webmgon.com


YAZILIM ve SİSTEM YÖNETİMİ

Site, Blogger'ın altyapısını kullanıp, tema olarakta: Sora Templates teması. ile hizmet vermektedir.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.
webmgon.com  harici linklerin sorumluluğunu almaz. Ayrıca yapılan yorumların tüm yasal sorumlulukları yorumu yapan kişiye ait olup, Webmgon ve çalışanlarını ilgilendirmez.




Paylaş

WhatsApp Telegram
0