Ece Seçkin Evleniyor! İşte Ece Seçkin'in Düğün Açıklaması

Güzel şarkıcı Ece Seçkin, sevgilisi Çağrı Terlemez ile yakın zamanda dünya evine giriyor. Ece Seçkin düğün için gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. Peki Ece Seçkin ne zaman evleniyor? İşte önümüzdeki günlerde nişanlanacak olan Ece Seçkin'in evlilik açıklaması...
Ece seçkin sevgisi
Ece Seçkin
Genç şarkıcı Ece Seçkin, uzun bir aradan sonra geçen ayın sonlarına doğru yepyeni single çalışmasını piyasaya sürmüştü. Afrika'da şarkısına klip çeken Seçkin, bu aralar sevenlerine sürpriz üzerine sürpriz yaşatıyor. Güzel şarkıcı geçtiğimiz gün gazetecilere yaptığı açıklamalarda iki önemli müjdeyi birden duyurdu. Kendisine yöneltilen "düğün ne zaman?" Sorusuna "Düğüne daha var diyen Ece Seçkin, 15 Eylülde nişanlanacağını ve önümüzdeki aylarda ise sürpriz bir yabancı müzisyenle düet yapacağını açıkladı.

Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda Güney Afrika’daki klip çekimleri esnasında Çağrı Terlemez ile evleneceklerini duyurarak herkesi şaşırtmıştı. “Dünyanın en şanslı kızı değil miyim? 15 Eylül’de nişanlanıyoruz.” diyen güzel popçu, “düğüne bizim herhalde biraz daha var. Düğünü İstanbul’da yapalım istiyoruz” dedi. Öte yandan önümüzdeki aylarda sürpriz bir isim ile düet yapacağını duyuran Seçkin, proje hakkında ser verip sır vermedi. Birkaç aya kalmaz yepyeni ve ses getirecek bir çalışma ile sevenlerinin karşısına çıkmak için kolları sıvayan Ece Seçkin, sürpriz düet için şu ifadeleri kullandı: “Yakın tarihte ben daha büyük bir bomba açıklayacağım ama şimdi bir şey söylemiyorum. Düet diyorum sadece ve Türk değil”




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0