Edis ve Emina'nın Güzelliğine Düeti Beğeni Topladı!

Edis'in Emina ile yaptığı düet yoğun ilgi görüyor. DMC etiketiyle yayınlanan Edis ve Emina'nın Güzelliğine düeti dün akşam dijital müzik platformlarında yerini aldı. Hareketli şarkının klibi de dikkat çekiyor.
Emina
Edis ve Emina
Edis'in Emina ile yaptığı düet yoğun ilgi görüyor. DMC etiketiyle yayınlanan Edis ve Emina'nın Güzelliğine düeti dün akşam dijital müzik platformlarında yerini aldı. Hareketli şarkının klibi de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde kliplendirilen ve dün akşam da müzikseverlerin beğenisine sunulan şarkı, hareketli ritmi ve sözleriyle öne çıkıyor. Henüz yeni yayınlanmasına rağmen Edis ve Emina'nın düeti yoğun ilgi görüyor. Öte yandan Emina ve Edis'in Güzelliğine şarkısının klibi de şarkı kadar beğeni topladı.

Sözlerini başarılı şarkıcı Edis tarafından kaleme alınan şarkının müziği ise Darko Dimtrov'a ait. Ayrıca Güzelliğine şarkısının klibini ise başarılı yönetmen Nihat Odabaşı tarafından çekildi. Tüm dijital müzik platformlarının yanı sıra radyo ve televizyonlarda yerini alan Edis ve Emina'nın düetinin düzenlemesi de Darko Dimtrov'a ait. Sosyal medyada ilgi gören şarkı şimdiden Netd YouTube kanalında 300 bin izlemeye ulaştı. Yaza uygun ritmiyle öne çıkan "Güzelliğine" şarkısı özellikle Edis fanları büyük bir ilgiyle karşıladı.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0