İşte Cumali Ceber filminin öne çıkan detayları! Cumali Ceber konusu..

Halil Söyletmez'in Cumali Ceber filminin ilk taseri yayınlandı. Merakla beklenen "Cumali Ceber: Allah Seni Alsın"  filmi komik sahneleriyle dikkat çekiyor. Peki Cumali Ceber filmi ne zaman çıkacak? İşte Cumali Ceber'in oyuncu kadrosu ve konusu.
Cumali ceber film
Cumali Ceber (2017)
Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen "Cumali Ceber" karakteri film olarak Ağustos ayında beyazperdede izleyiciyle buluşacak. Ünlü sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez tarafından yaratılan,  şiddete başvuran ve   agresif oluşuyla  dikkat çeken Cumali Ceber bu kez de sinemada izleyiciyi güldürmeye çalışacak. Cumali Ceber: Allah Seni Alsın filmi konusuyla da dikkat çekiyor. Öte yandan Cumali Ceber filminin oyuncu kadrosunda  pek çok ünlü isim yer alıyor. Ağustos'ta sinemaseverlerle buluşacak olan filmde Halil Söyletmez'in yanı sıra Serkan Şengül, Ferhat Göçer, Samsun Demir, Ece Seçkin, Gökhan Keser, Ceyda Saltadal, Tanser Yılmaztürk, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin gibi isimler yer alıyor.

Cumali Ceber filmi ne zaman çıkacak?


Geçtiğimiz gün  yayınlanan ilk teaseri yoğun ilgi gören Cumali Ceber filmi 4 Ağustosta vizyona girecek. Bu arada Cumali Ceber: Allah Seni Alsın filmi hakkında merak edilen tüm soruları Webmgon Genel Yayın Yönetmeni Mazlum Günhan'a verdiği röportajda yanıtlayan Halil Söyletmez,  film için ilginç açıklamalarda bulundu.   Söyletmez'in Mazlum Günhan'ın  sorularını yanıtladığı röportaj yakında Webmgon.com'da yer alacak.

Cumali Ceber filmi hakkındaki yeni gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.
 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0