Dayan Yüreğim dizisi iddialı başlıyor! Peki Dayan Yüreğim reyting sonuçları ne olur?

Dayan Yüreğim dizisi  iddialı konusu  ve oyuncu kadrosuyla FOX' ekranlarında. Pek çok kişinin merakla beklediği Dayan Yüreğim 1. bölüm fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki Dayan Yüreğim dizisinin oyuncuları kimler? Dayan Yüreğim dizisinin konusu, Dayan Yüreğim 1. Bölüm detayları ve Dayan Yüreğim'in reyting şansı hakkında tüm detaylar haberimizde.
Dayan yüreğim
Dayan Yüreğim
FOX'un yeni dizisi Dayan Yüreğim  oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanlarıyla oldukça iddialı bir başlangıç yaptı.   Bu akşam FOX Ana Haber Bülteni'nden hemen sonra ekranlara gelecek olan dizi yayınlanan üç fragmanla  dikkatleri üzerine çekti.  Bir çok sevilen oyuncunun kamera karşısına geçtiği Dayan Yüreğim dizisi izleyenlerini ekran başına kitlemeyi hedefliyor. Öte yandan bu akşam 20:00'de FOX'ta ilk bölümü yayınlanacak olan  Dayan Yüreğin dizisi artık her cuma FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin başrol oyuncuları kadar diğer oyuncular da dikkat çekiyor. Peki uzun süredir merakla beklenen Dayan Yüreğim dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dayan Yüreğim Dizi Oyuncuları


FOX TV'nin sevilen dizileri arasında   yerini almayı hedefleyen Dayan Yüreğim dizisinde  birbirinden başarılı oyuncular izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncuları kadar diğer oyuncuları da dikkat çekiyor. İşte Dayan Yüreğim'in oyuncuları!
Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz'in  başrolde izleyici karşısına çıktığı   Dayan Yüreğim'de  Ege Aydan, Bora Akkaş, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak rol alıyor. Öte yandan Dayan Yüreğim dizisinde Berk Ataman  sosyal medyada en çok konuşulan isim olarak dikkat çekiyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken "Dayan Yüreğim"   dramatik bir öyküye sahip. Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın üstlendiği Dayan Yüreğim'in konusu  çarpıcı bir gerçekle ekranlara taşınıyor.

Dayan Yüreğim Dizisinin Konusu


Senaryosunu Alican Yaraş ile Serap Gazel’in kaleme aldığı Dayan Yüreğim'in hikayesi Ozan Yurdakul’a ait. İşte dikkat çeken dizi Dayan Yüreğim'in kısaca konusu:
Elvan (Ece Uslu) İstanbul’un yoksul semtlerinden birinde, iki çocuğu ve kocası Tahir’le (Bülent Alkış) birlikte yaşama tutunmaya çalışan bir kadındır. Mahalle polikliniğinde sağlık görevlisi olarak çalışmakta, aynı zamanda pazarcı olan kocasına da yardım etmektedir. Hayırsız koca, Elvan’a şiddet de uygulamaktadır. Bir gün Elvan’ın canından çok sevdiği oğlu Selim (Bred Berke Bayrak) mahallede top oynarken trafik kazası geçirir. Elvan ve kızı Seray (Nilay Deniz), Selim için ‘Yaşayacak mı, yaşamayacak mı? Yaşasa da sağlıklı olacak mı?’ diye çırpınırken, kocası Tahir’in kazayı yapan Şanal Ailesi ile işbirliği içinde olduğunu anlar. Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Şanallar’ın oğlu Atıf (Berk Atan) kazayı yapan otomobilin direksiyonunda olmasına rağmen bir başkası suçu üstlenir. Diğer yandan evli , ailevi sorunlar yaşayan ve kendini sosyal davalara verip ezilenlerin  yanında olan avukat Fuat,  (Cansel Elçin) Elvan'la yolları kesişir. Elvan ile ilk karşılaştıklarında, Elvan’ın desteğiyle kızını yaşama bağlayan Fuat, şimdi Elvan’ın hayatta kalıp yaşadıklarına dayanabilmesi için en büyük desteği verecektir

Dayan Yüreğim Reytinglerde başarılı olur mu?


Endemol Türkiye'nin yeni dizisi "Dayan Yüreğim" bundan böyle her cuma saat 20'de FOX'ta diziseverlerle buluşacak. Peki Dayan Yüreğim reyting sonuçlarında nasıl bir başarı elde edebilir? Dayan Yüreğim'in reytinglerde rakipleri kimler?  Dayan Yüreğim dizisiyle aynı saatte ekranlara gelecek programlara baktığımızda Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show, Aşk ve Mavi ve Yıldızlar Şahidim gibi   yapımlar karşımıza çıkıyor. Bu yapımları göz önünde bulundurduğumuzda  Dayan Yüreğim reyting sonuçlarında önemli bir sırada yer alabilir.  Dayan Yüreğim'in reyting şansı yüksek görünüyor ancak rakipleri de güçlü duruyor. Bakalım Dayan Yüreğim reyting sonuçlarında nasıl bir  başarı sergileyecek?  Dikkatleri  üzerine çeken, uzun süredir birçok kişinin merakla beklediği Dayan Yüreğim dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0