Tarkan'ın Yeni Şarkısı "Cuppa Ve Albümü komik ve de Sert Eleştiriler Aldı!

Tarkan'ın Türk Sanat Müziği albümünden sonra çıkacak olan  pop albümü şimdiden gündeme  oturdu. Tarkan, albümün müjdesini bugün sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ayrıca albümde yer alan "Cuppa" şarkısı da birçok müziksever tarafındankomik ve de sert  eleştiri aldı. 

Cuppa
Tarkan - Cuppa


Çıkardığı Türk Sanat Müziği  albümü Ahde Vefa ile çok konuşulan Mega Star Tarkan yeni  pop albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Öte yandan Tarkan'ın yeni  pop albümünde yer alan "Cuppa" şarkısı da müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Yaz aylarına uygun ritmiyle dikkat çeken Tarkan'ın "Cuppa" şarkısı ilk kez  Kanal D'de yayınlanan Magazin D programında yayınlandı. Müzik listelerini alt üst etmesi beklenen Tarkan'ın yeni şarkısının video klibi  henüz dijital müzik platformlarında yayınlanmış değil. Ancak çok yakında başta YouTube olmak üzere birçok platformda yer alacağı bekleniyor. Ayrıca Tarkan'ın yeni albümünün çıkış tarihi de henüz açıklanmış değil.

Tarkan, Yakında çıkacak olan  yeni pop albümü için sosyal medya hesaplarında şunları paylaştı:
"Yakında sizlerle buluşacak olan Pop albümümden "Cuppa"yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki "Cuppa" sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle" Mega Star,  Yurtdışında yaşayan yabancı hayranlarına da yeni albümünü şu sözlerle duyurdu:
"Hello! I wanted to share a song from my upcoming album with you: "Cuppa". I hope that you'll be as excited about " Cuppa" as I am and I wish that it will add joy to Summertime and happiness to your hearts. Love"
Öte yandan Tarkan'ın birçok kişi tarafından beklenen yeni albümünün ilk şarkısı olan "Cuppa"  pek çok kişi tarafından olumsuz eleştiri aldı. Cuppa'nın küçüklere hitap ettiğini dile getiren birçok kişi Tarkan'ın yeni şarkısının  evliliğiğiyle ilişkilendirdi.

Sosyal medyada konuşulmaya başlanan Tarkan'ın yeni albümünde yer alan "Cuppa" birçok kişide hayal kırıklığı yarattı. Tarkan'ın yeni albümü "Cuppa" merakla beklenirken,  albümle aynı adı taşıyan  şarkısı da sosyal medya üzerinden şu yorumları aldı:

*Yıl 2016. Bir dünya "starımız" var. Dünya 4. Sanayi Devrimiyle kodlamayı konuşuyor. O artık  "hoppa da cuppa" dememeli. Müzikte öncü olmalı

*#cuppa soz konusu tarkansa annem ve ben sarkiyi tartismayiz oturur hayranlikla izleriz laf eden olursada ustune atlariz sorun degil ajgdjhaa

*koskoca Tarkan cuppa cuppa diye şarkı yapmış ne günlere kaldık, yazık olmuş #cuppa

*Ya sen tarkansın, neden ajdar gibi şarkı yapıyosun? cuppa cuppa nedir ? #cuppa 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0