Genç Girişimci ve Yazılımcı Suat Karaytu Kimdir ve Nereli?

Genç yazılımcı Suat Karaytu, yaptığı işlerle son zamanlarda adından söz ettirmeyi başardı. Dolayısıyla pek çok kişi Suat Karaytu'yu merak etmeye başladı. Peki yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan Suat Karaytu kimdir ve nereli? Detaylar haberimizde... 
Son yıllarda popüler olan ve geleceğin  gözde mesleği olan Yazılım Mühendisliği, ülkelerin ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Öte yandan pek çok genç de bu alanda adından söz ettiren çalışmalara imza atıyor. Onlardan biri de Suat Karaytu. Başarılı yazılımcı, e-ticaret başta olmak üzere pek çok alanda başarılı çalışmalara imza atıyor. Karaytu aynı zamanda pek çok esnafa ve firmaya da verdiği danışmanlık hizmetiyle de ses getirdi. Çok küçük yaşlarda yazılımla uğraşmaya başlayan Suat Karaytu, yeteneği ve başarısıyla öne çıktı. 

Peki bu denli dikkat çeken genç yazılımcı Suat Karaytu kimdir? Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde dünyaya gelen Suat Karaytu, ilk okul öğrenimini Bozkurt İlkokulunda tamamladı. Daha sonra Karabulak Yatılı Bölge Okulunda eğitimine devam eden Karaytu, liseyi ise A Takımı Savaş Ay Anadolu Lisesinde tamamladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi mezunu olan Suat Karaytu, Halihazırda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Eğitim görüyor. 

Yazılım konusunda oldukça uzman olan başarılı yazılımcı, özellikle e-ticaret siteleri başta olmak üzere pek çok web sitesi konusunda bugüne kadar 2100'e aşkın firma ve kişi ile çalıştı. Yine çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma ve kişilere danışmanlık da yapmış olan Suat Karaytu, kendisi gibi Doğu Anadolu Bölgesi'nde imkansızlıklara rağmen yazılım ile uğraşan gençlere de yol göstermeye çalışıyor. ve ayrıca pek çok yazılım öğrenmeye çalışan kişiye de destek olarak önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Suat hoca cok yardimsever ve caliskan bir insan. Ne olursa olsun maneviyyatini her zaman koruyan ve onemseyen biri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız8/01/2021

      Paranın gözünü seveyim. :) kaç paraya yaptın haberi

      Sil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0