Fenomen Nevra Bilem kimdir? Nevra Bilem Nereli ve Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomeni Nevra Bilem, paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Peki Nevra Bilem kimdlr? Nevra Bilem nereli ve kaç yaşında? İşte sosyal medya fenomeninin hayatı hakkında detaylar... 
1996 yılında Bursa'da doğan Nevra Bilem, sosyal medyada tanınmıştır. Hüma adında 1 çocuk annesi olan Bilem, öğrenimini doğup büyüdüğü Bursa'da tamamlamıştır. 2015 yılından beri sosyal medyada, özellikle de İnstagram'da ses getiren paylaşımlarla dikkat çekmiştir. Yaşantısı ve tarzıyla kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilse de  kimi kullanıcıların ise beğenisini toplamıştır. 

Aktif olarak sosyal medyayı kullanan Nevra Bilem, İnstagram'da yaklaşık 400 bin takipçiye sahip. Aynı zamanda ev hanımı olan Nevra Bilem, 11 bin abonesi olan YouTube kanalında yaptığı yemekleri, ev yaşantısını ve günlük vloglar paylaşmakta. Her geçen gün ses getiren paylaşımlar yapan Bilem, takipçi sayısını da arttırmaya devam ediyor.
Bursa'da yayın yapan bir haber sitesine ve Webmgon'a yaptığı açıklamada sosyal medya fenomeni olmak için herhangi bir çaba göstermediğini tamamen tesadüf sonucu tanındığını ifade eden Bilem, ailesinden ve yakın çevresinden destek alarak sosyal medyada paylaşımlarına devam edeceğini belirtmiştir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0