Tüm Yapımlar Durduruldu! Netflix Türkiye'den Çıkıyor mu?

Netflix Türkiye'den çıkıyor mu? Dünden beri bu soru pek çok kişi tarafından sorulmakta. Hükümet ile anlaşamayan Netflix'in masadan kalktığı ifade ediliyor. Öte yandan Netflix Türkiye'nin açıklama yapması bekleniyor. İşte detaylar... 
Netflix
Netflix 
200 milyona aşkın kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük dijital yayın platformu Netflix, yaklaşık 4 yıl önce Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Netflix çok geçmeden Türkiye'de çekilen yapımlara imza atarak ülkemizde abone sayısını artırdı. Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101 gibi dizileri çeken platform, zaman zaman kimi insanlarca eleştirilere maruz kaldı. "Netflix'in eşcinsel karakterleri" Türkiye'de bazı kesimleri rahatsız ettiği gerekçesiyle platformun yasaklanması gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl RTÜK'ün internet yayınlarını düzenleme yasası kapsamında lisans alan Netflix, yine de bazı insanları tatmin edemedi. 

Bir süredir sosyal medya düzenlemesi kapsamında yasaklanması gündemde olan Netflix, buna gerek kalmadan Türkiye'den ayrılıyor iddiası gündeme geldi. T24 ve Haberturk'te yer alan haberlere göre Netflix Türkiye'deki halihazırda çekimleri devam eden yapımlarını durdurdu. Oyunculara anlaşılan bölümlerin ücretleri de ödendiği ifade ediliyor. Paylaşılan bilgilere göre Netflix'in gündeminde Türkiye pazarından tamamen çıkmak var. Bu arada Netflix'in yarın bir açıklama yapması bekleniyor. 

GELİŞMELER OLDUKÇA BURADAN SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ... 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0