Xiaomi Redmi Note 7 İçin MİUİ 11 Güncellemesi Geri Çekilmişti! Peki Cihaz Ne Zaman Güncellemeyi Alacak?

Miui 11
Miui 11
Xiaomi, pek çok akıllı telefonuna MİUİ 11 güncellemesini verdi. Ancak bu senenin en çok satılan Redmi Note 7 modeli henüz güncellemeyle buluşmadı. Firma, 2 hafta önce güncellemeyi Note 7 için yayınladı ancak daha sonra geri çekti.  Peki Redmi Note 7 ne zaman MİUİ 11 alacak? Ve güncelleme neden çekildi?

MİUİ 11, yaklaşık 1 ay önce duyuruldu ve kısa sürede çoğu Xiaomi telefona dağıtıldı. İlk olarak üst seviye cihazlar ve bu yıl çıkan modellerle buluşan yeni MİUİ versiyonu başarılı bulundu. Bu arada bu yılın başında çıkan Redmi Note 7'ye henüz yeni sürüm verilmedi. Hatta Redmi Note 7'nin alt modelleri MİUİ 11 ile buluştu. Aslında Note 7 kısa süreliğine de olsa güncellemeyi aldı fakat birkaç saat içerisinde güncelleme geri çekildi. Yaklaşık 2 haftadır Redmi Note 7 kullanıcıları MİUİ 11 sürümünü dört gözle bekliyor. Peki ama Xiaomi, Redmi Note 7 için MİUİ 11 güncellemesini neden geri çekti?

Edindiğimiz bilgiye göre Redmi Note 7 için yayınlanan MİUİ 11 sürümü her ne kadar kararlı sürüm olsa da ciddi sorunlara yol açtı. Bazı sensörlerin çalışmasını engelleyen yazılımsal hataların yanı sıra donma ve kasma sorunları da ortaya çıktı. Hal böyle olunca Xiaomi, Note 7'ye gönderdiği MİUİ 11 sürümünü geri aldı. Geçtiğimiz gün Redmi 7 MİUİ 11'i aldı. Bununla beraber gözler Redmi Note 7'ye çevrildi. Ancak bu modele yeni sürümün gelmesi için daha 2 hafta var. Ortaya çıkan bilgilere göre Redmi Note 7 MİUİ 11 güncellemesini kasım sonu aralık başı gibi alabilir. Note 7 modelinde ortaya çıkan sorunlar üzerine hala çalışılıyor.

Xiaomi için Redmi Note 7 önemli bir model. Zira cihaz dünya geneli ciddi bir satış başarısı elde etti. Avrupa'da çok satan cihazın genel toplam satışı ise 20 milyonu geçti. Firma bu sayede çok sayıda yeni müşteriye ulaştı. İşte bu nedenle firma bu modele önem veriyor. Hatta öyle ki cihazın Android 11'i bile alacağı konuşuluyor. Bakalım Redmi Note 7'nin güncelleme serüveni nasıl şekillenecek? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0