Cüneyt Özdemir'den Büşra Nur Çalar Yorumu! Şeyma Subaşı ile karşılaştırdı, ikisinin de Bir farkı yok dedi

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Büşra Nur Çalar'ın  görkemli mevlidine Cüneyt Özdemir'den ilginç yorum. Özdemir, 30 yaşındaki sosyal medya fenomenini Şeyma Subaşı'na benzetti. İşte Cüneyt Özdemir'in Büşra Nur Çalar yorumu...
Şeyma subaşı
Büşra Nur Söylemezv
İnstagram'da yarım milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar'ın geçtiğimiz gün paylaştığı video sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Paylaşılan videoda Çalar'ın dünyaya yeni gelen bebeği için mevlid düzenlediği görülüyor. Ancak mevlidin görkemli oluşu olay yarattı.  Kimi sosyal medya kullanıcıları İslam şatafattan kaçınmayı emrediyor derken, kimileri ise Büşra Nur Çalar'ın mevlidini normal karşıladı. Gelen tüm eleştirilere karşı sessiz kalan sosyal medya fenomeni, İnstagram hesabını gizledi. Bu arada olay yaratan görüntüler sonrası Büşra Nur Çalar'ın başka videoları da yayıldı. Ayrıca Çalat'ın eşinin ise Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey bir görevde olduğu da ortaya çıktı.

Olay hala sosyal medya  gündeminde yerini korurken gazeteci Cüneyt Özdemir de YouTube kanalında paylaştığı videoda Büşra Nur Çalar'ın mevlid görüntülerini yorumladı. Şeyma Subaşı ile Büşra Nur Çalar'ın birbirinden farkının olmadığını dile getiren Özdemir, şunları söyledi:  "Büşra ile Şeyma arasında çok bir fark var mı bence yok. İkisi de şöhret peşinde. İkisi de hayatını deşifre ediyor.  İkisi de gayet rüküş hareketler yapıyor. İkisinin de çok bilinçli olduğunu söyleyemeyiz. İkisi de popüler baktığınız zaman. Sen şimdi Şeyma ne güzel şeyler yapıyor diyeceksin, Büşra yapınca da böyle şey olur mu diyeceksin. Öyle olmaz. Bak benim gibi tutarlı olacaksın. Şeyma, o kitap ne biçim kitap diyeceksin, Büşra, bu ne biçim mevlid de diyeceksin ki tutarlılık olsun. Yoksa bir tarafa bir şey yok ki bizim gibi yaşıyor bir tarafa da böyle mevlid olur mu diyorsan büyük bir ikiyüzlülük ve tutarsızlık içerisindesin yani."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0