Van'da İşverenler ve İş Arayanları Bir Araya Getiren Fuar Başladı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve İŞKUR Van İl Müdürlüğü, 30-31 Ekim tarihlerinde  İnsan Kaynakları Kariyer ve İstihdam Fuarı gerçekleştiriyor. 2 gün sürecek fuarda işverenler ve iş arayanlar bir araya geliyor. Yanı sıra öğrenciler ise kariyer konusunda bilgilenebilecek.
İşkur
Fuar

Van İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. İŞKUR ve üniversite, işverenler ve iş arayanları bir araya getiriyor. 30 Ekim Çarşamba ve 31 Ekim Perşembe 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İnsan Kaynakları Kariyer ve İstihdam Fuarı kapsamında çeşitli firmalar açacakları standlarda bir çok alandan eleman alacaklar. Ayrıca Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin de fuarı ziyaret edip bilgi alabilecekleri belirtildi. 

Bugün (30.10.2019) ve yarın gerçekleşecek Van İnsan Kaynakları Kariyer ve İstihdam Fuarı, Cengiz Andiç Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Fuar kapsamında çeşitli firmalar ve kurumlar stand açıp iş görüşmeleri yapacak. Ayrıca edinilen bilgilere göre, kariyer gelişimi ile ilgili çeşitli alanlardan konuşmacıların katıldığı bir panel programı da düzenlenecek. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kariyer Araştırma Uygulama ve Geliştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin kariyer fırsatları ve firmaların çalışma olanakları hakkında fuarda yetkililerle görüşüp, bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0