Sosyal medya fenomenleri tek tek ölüyor! 45-25 #KusursuzCinayet Sinemalarda!

45 25 kusursuz cinayet
Kusursuz Cinayet 
Sosyal medya fenomenleri bir seri katil tarafından bir bir öldürülüyor! 6 yıl önce Kanal D'de fırtınalar estiren Kanıt dizisinin ekibinden yeni bir film.  45-25 #KusursuzCinayet, fragmanı ve konusuyla merak uyandırdı. Polisiye türündeki filmde zeki bir katilin işlediği yüzlerce cinayetin sırrı çözülecek.

Kanal D ekranlarında 100 bölüm olarak yayınlanan ve çok ses getiren hala da reyting sıralamalarında iyi bir başarı elde eden Kanıt dizisinin ekibi uzun bir aradan sonra bir sinema filmiyle seyirci karşısına çıkıyor. Ünlü yönetmen Biray Dalkıran'ın yönettiği    45-25 #KusursuzCinayet filminde sosyal medya ödüllerinde işlenen ve zekice planlanan cinayeti çözmeye çalışan iki dedektifin maceralarını konu alıyor. Öte yandan filme ait iki fragman yayınlandı.  45-25 #KusursuzCinayet fragmanı Kanıt dizisinin kurgusuna benzerliğiyle dikkat çekiyor. Bu arada Türkiye ile eş zamanlı olarak Avrupa'da seyirciyle buluşacak olan film, birkaç ay içerisinde İngilizce olarak Amazon, Play Filmler gibi dijital platformlarda da yerini alacak. Gerilim dolu sahneleriyle öne çıkan 45-25 #KusursuzCinayet'in oyuncuları ve konusu ise şimdiden merak uyandırdı.

İşte 45-25 #KusursuzCinayet  Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Vizyon tarihi 6 Eylül olarak belirlenen ve bu Cuma gösterime girecek olan polisiye türündeki filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Biray Dalkıran'ın yönettiği   45-25 #KusursuzCinayet'in oyuncuları arasında; Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete, Sercan Elikara gibi isimler bulunuyor. 45 yaşında olan  başkomiser Yavuz ve 25 yaşında genç ve öğrenmeye aç Mehmet komiserin cinayetleri çözmek için girişeceği maceraları anlatacak olan 45-25 #KusursuzCinayet'in senaryosunu ise  Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor.
Ayrıca filmin konusu ise şöyle: 
9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenleri acımasızca öldürülürken, işlenen her cinayetin ardından elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki kurban olduğunu göstermektedir. O güne kadar yüzlerce cinayeti aydınlatmayı başaran İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, ilk defa arkasında iz bırakmayan zeki bir katil ve çözülmesi imkansız gibi gözüken bir bulmacayla karşı karşıyadırlar. Ya halka tamamlanmadan katili yakalayacak, ya da dünyanın ilk kusursuz cinayetler serisine tanıklık edeceklerdir!

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0