Türkiye'nin ilk KOBİ radyosu Endüstri Radyo Bursa ve İzmir'de de yayında!

Radyo
Endüstri Radyo
Türkiye'nin tek endüstri radyosu karasal yayın ağını genişletmeye devam ediyor. 6 ay önce yayın hayatına başlayan ST Endüstri Radyo, İstanbul'dan sonra İzmir ve Bursa'da da yayınlara başladı. Sayısı az olan talk radyolardan biri olan Endüstri Radyo'da hiç müzik yok. 

Dünyada az örneği olan ve Türkiye'de de ilk olan Endüstri Radyo, 6 ay önce İstanbul'da yayınlarına başladı. KOBİ'lere hitap eden yayınlarıyla dikkat çeken radyoda, alanında uzman kişilerle  programlar gerçekleştiriliyor.  Tüm dijital platformlarda kesintisiz yayınlarını sürdüren ST Endüstri Radyo, aynı zamanda karasal olarak da dinlenebiliyor. 105.8 frekansından yaklaşık 6 aydır İstanbul’da karasal yayın yapan ST Endüstri Radyo, İzmir’de 102.8 ve Bursa’da 106.7 frekanslarından da yayına başladı.

Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, Türkiye'de bir ilk olan Endüstri Radyo'nun yakın zamanda karasal yayın ağını genişleteceğini açıkladı. Akbayrak, radyonun 2019'un sonuna kadar 4 ilde daha yayınlara başlayacağını ifade ederek sanayinin yoğunlaştığı bütün illerde karasal yayınlarla dinleyici karşısına çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Bu arada web sitesinin yanı sıra mobil uygulamalarından da erişilebilen ST Endüstri Radyo'da hiç müzik yayını yok. Türkiye'de sayısı oldukça az olan talk radyolar arasına ismini yazdıran Endüstri Radyo, 24 saat boyunca iş dünyasında yaşanan gelişmelerin konuşulduğu yayınlarla dinleyiciyle buluşuyor



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0