Yorekok kimdir, kaç yaşında ve gerçek adı nedir? İşte Youtuber Yorekok biyografisi

Yorekok, eleştirdi mi çok sert eleştiren ve hatta yerin dibine sokan bir YouTuber. Gizemli oluşuyla ve ses tonunda yazılımla değişiklikle dikkatleri üzerine çeken Yorekok son zamanlarda hızlı bir yükselişe geçmiş durumda. Peki Yorekok kimdir? Yorekok'un gerçek adı ne? Yorekok kaç yaşında ve Yorekok ne demek?
Doruk yavuz
Yorekok
Türkiye'de yayın yapan  YouTuber'ların pek çoğu tek düze bir profile sahip. Ya sınırları zorlayan eğlence adı altında videolarla ya da makyaj, kapışma gibi şeylerle dikkatleri üzerine çekiyor. Öte yandan pek çok eleştirmene göre Türkiye'deki bir kısım YouTuber çocukça hatta ergence yayın yapmakta... Tabi işini iyi yapan YouTuber'lar da yok değil. Ayrıca YouTube Türkiye'de eleştiri kanalı da oldukça az. Eleştiri yayınlarıyla öne çıkan nadir isimlerden biri olan Yorekok, alanında oldukça büyük bir başarı elde etti. Son bir kaç yıl içinde "Yorekok" ismi herkesin dilinde. Genellikle pek çok insan "Yorekok kim?" Sorusunu yöneltmekte. Çünkü Yorekok gizemli oluşuyla birçok kişide merak uyandırdı. Kendisi hakkında ser verip sır vermeyen YouTuber, bunu çok iyi kullanmayı da biliyor. Peki bu denli göze çarpan Yorekok kimdir? Yorekok  kaç yaşında? Ve Yorekok'un gerçek adı nedir? Tabi en önemlisi de Yorekok'un amacı nedir? İşte Türkiye'nin ilk YouTube eleştirmeni Yorekok hakkında bazı detaylar.

Kötü YouTuber'ların Kabusu Yorekok!


Her şeyden önce Yorekok'un gerçek ismini açıklamakla başlayalım. Yorekok ismiyle yayın yapan YouTuber'ın gerçek adı Doruk Yavuz‘dur. Peki Yorekok kaç yaşında? Bu sorunun net bir yanıtı yok. Kimi kaynaklar Yorekok 30 yaşında derken, kimileri ise başarılı YouTuber'ın 27 yaşında olduğunu iddia ediyor. Öte yandan Yorekok yani Doruk Yavuz,  Kadir Has Üniversitesi  İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Yorekok şimdilerde sadece YouTube'a yoğunlaşmış ve başka  hiçbir işle uğraşmamakta. Yorekok'un amacını kısaca özetlemek gerekirse: "bizim izleyip de Allah'ım bu ne?" Ya da "böyle saçmalık olur mu?" Diye tepki gösterdiğimiz olay, kişi ve durumları  eleştiren bir eleştirmen. O bizim dile getiremediğimiz şeylerin sesi oluyor çoğu zaman. Ancak Yorekok'un ağzı oldukça bozuktur izlemek isteyenlere buradan bunu belirtmemiz gerekir. Peki YouTuber'ları eleştiren Yorekok'u eleştirenler ne gibi eleştirilerde bulunuyor?
Youtuber
Doruk Yavuz
Genel itibariyle Yorekok'un katıldığı YouTube yılbaşı partisinde çok sert eleştirdiği YouTuber'larla samimi fotoğraflar paylaşması çok ses getirmiştir. Yazılımla sesini kalınlaştıran Yorekok'un son zamanlarda yüzünü göstermesi de yine sosyal medyada pek hoş karşılanmadı demek hiç yanlış olmaz. Peki Yorekok ne demek? 
Yorekok kelimesi yabancı bir sözcüktür. Yorekok'un Türkçe çevirisi ise şu: Yorekok’un kelime anlamı; “you are cock” tercüme edecek olursak cock’un teki.



Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. dünyanın en mantıklı kanalı bence

    YanıtlaSil
  2. Adsız3/02/2021

    Bu arada şu anda yaşı 31 twitch yayınında sormuştum :D tarih: 2 Mart 2021

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0