Şeytani oyuncak bebek Annabelle! İşte Annabelle 3 fragmanı, konusu ve oyuncuları

Şeytani oyuncak Annabelle üçüncü filmiyle bir kez daha korkuseverlerle buluşuyor. İlk iki filmiyle büyük başarı elde eden Annabelle,  bu hafta vizyona girecek. Annabelle oyuncu kadrosu,  konusu ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
Annabelle
Annabelle
Bu Cuma yani 28 Haziran haftası gösterime girecek yapımların yarısından fazlası yabancı oluşuyla dikkat çekiyor. En iddialı yapımlar ise: Geçmiş Olsun,  İfritŞahir Deep Web ve Annabelle oluyor. İlk olarak 2014 yılında korku filmi sevenlerin karşısına çıkan şeytani oyuncak bebek Annabelle,  seyircinin beğenisini toplamayı başardı. Ardından ise 2017'de filmin devam halkası olan Annabelle 2 gelmiş en az ilk yapım kadar sevilmişti. Şimdi de 2 yıl sonra kötü ruhlar yeniden Annabelle'ı uyandırıyor. Tüm dünya ile beraber Türkiye'de de vizyona girecek filmin fragmanı geçtiğimiz haftalarda görücüye çıktı. Annabelle 3 fragmanı aynı zamanda seyircinin ilgisini de çekmeyi başardı. Hapsedilen şeytani oyuncak Annabelle kötü ruhlar tarafından yeniden özgür bırakıldıktan sonra tüyler ürperten olaylar baş gösterecektir.

İşte Annabelle Oyuncuları ve Konusu


"Annabelle Comes Home" ismiyle beyazperdeye taşınan filmin yönetmen koltuğunda daha önce serinin ilk iki filmin senaryosuna imza atan Gary Dauberman oturuyor. Öte yandan Annabelle 3'ün senaryosunu ise James Wan ve Dauberman beraber yazıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Patrick Wilson, Vera Farmiga ve çocuk oyuncu  Mckenna Grace gibi tanınmış isimler bulunuyor. Vizyon tarihi 28 Haziran olarak belirlenen ve bu hafta gösterime girecek olan Annabelle'nın yapımcılığını Peter Safran gerçekleştiriyor. Ed ve Lorraine Warren çiftini bekleyen maceraları beyazperdeye taşıyacak film,  seyirciyi de korkutacak gibi görünüyor.

İşte Annabelle 3'ün konusu:
Şeytan ve cinlerin varlığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’in yarattığı yıkımı durdurmak için onu evlerine getirmeye karar verir. İçine cin giren bebeği evlerindeki eser odasına kapatan çift, onu kutsal bir camın arkasına koyar ve yardımını istedikleri bir rahibin kutsal duasıyla kapatırlar. Çift, artık her şeyin kontrolleri altında olduğunu düşünmektedir. Ancak alınan önlemler Annabelle’i durdurmaya yetmez. Annabelle odadaki diğer kötü ruhları uyandırır ve onlara yeni bir hedef verir: Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve onun arkadaşları.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0