Alem-i Cin 2 Oyuncu Kadrosu ve Konusuyla Dikkat Çekiyor! Alem-i Cin 2 İzle Fragman

Alem-i Cin filminin devam halkası bu hafta gösterime giriyor. Alem-i Cin 2 filmi yaşanan doğa üstü olayların doğurduğu sonuçlara odaklanıyor. İşte Alem-i Cin 2 filminin oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanı hakkında detaylar.
Dabbe
Alemi Cin 2
Bu hafta vizyona girecek pek çok farklı türden film bulunuyor. Korku türünü sevenleri bu hafta biri yerli olmak üzere 2 film bekliyor. Geçtiğimiz sene vizyona giren ve türün sevenlerinin ilgisini çekmeyi başaran cin temalı Alem-i Cin filminin devam halkası olan Alem-i Cin 2, "Şeytan Göz" adındaki yapım ile yarışacak. İlki iyi bir gişe elde eden filmden sonra bir çok kişinin beklediği yeni film bu Cuma gösterime giriyor. Yaşanan doğa üstü olaylar ve bu olaylar  sonrası ortalığın karışmasını ele alan Alem-i Cin 2'nim fragmanı ise geçtiğimiz hafta larda yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yer alan bazı sahneler oldukça dikkat çekiyor.

işte Alem-i Cin 2 Oyuncuları ve Konusu

"Gördüklerinden kaçabilirsin. Ya göremediklerinden?" sloganı ile yola çıkan filmin yapımcılığını Yeşim Alp ve Alper Kıvılcım üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Özgür Bakar otururken, senaryosunu ise Özgür Bakar ile Alper Kıvılcım beraber kaleme alıyor. Alem-i Cin 2'nin oyuncu kadrosunda; Ali Kaan Serez, Bekir Behrem, Savaş Barutçu, Cihangir Köse, Sena Tuğçe Güner, Miraç Sevsay, Baran Bayraktar, Vural Ceylan, Alper Kıvılcım, Murat Gürler, Günnur Adıgüzel, Muratcan Bozarslan, Yeşim Demir ysr alıyor. Vizyon tarihi 3 Mayıs olarak belirlenen ve bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan filmin ilk halkasında yaşanan olaylar bu kez daha da dikkat çekici bir hal alacak.
Ve Alem-i Cin 2 filminin konusu ise kısaca şöyle:
İlk filmde Cinler Alemi’ne hapsedilen Yeliz’den hiçbir iz bulamayan polis, bu kayboluştan dolayı Salih hoca’yı sorumlu tutar. Sorgu esnasında ortaya çıkan olaylar ile polis memuru Yakup’un oğlu Yusuf’un yaşadığı paranormal olaylar arasında benzerlikler vardır. Yusuf da cinlerin saldırısı altındadır. Polis Yakup, suçlu gördükleri Salih hoca ve oğlunun yaşadığı kabuslar arasında çok zor bir karar vermek zorunda kalır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0