Türkiye-İran yapımı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle iddialı geliyor!

Türk - İran ortak yapımı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filmi bu hafta gösterimde. Öte yandan  konusuyla öne çıkan Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin oyuncuları arasında Türk, İran ve Azeri isimler bulunuyor.
İran filmleri
Film
29 Mart haftası vizyona girecek yapımların yüzde 70'den fazlası yabancı ve biyografi türünde olmasıyla dikkatleri çekiyor.  Seyirciyle buluşacak 10'a  yakın filmlerden öne çıkan ise İran ve Türk yapımı "Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle" oluyor. Üç farklı ülkeden isimlerden oluşan oyuncu kadrosunun yanı sıra filmin konusu da ilgiyle karşılandı. Yolları kesişen Emre ve Delara'nın aşk dolu hikayesini anlatan, filmin çekimleri 1 ay 2 hafta sürdü. Edinilen bilgiye göre film çekimleri İstanbul ve İran'da gerçekleşti. Bu arada Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin fragmanı geçtiğimiz haftalarda sinemaseverlerle buluştu. Şu ana dek  filme ait 2 adet fragman paylaşıldı. Ve fragmanlardaki bazı sahneler seyircinin beğenisini toplamayı başardı. Peki Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filminde kimler oynuyor? Merak edilen diğer tüm ayrıntılar haberde yer alıyor.

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin Oyuncu Kadrosunda 3 Ülkeden İsimler Var!


Yapımını Hüzzam Film'in yapımcılığını ise Alp Tekin'in üstlendiği filmin vizyon tarihi 29 Mart olarak belirlendi. Ve bu Cuma beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin oyuncu kadrosunda; ünlü oyuncu Yusuf Çim, Afsaneh Pakroo, Hazal Türesan, Ali Burak Ceylan, Ayşen İnci, Semra Dinçer, Alihan Türkdemir yer alıyor. Ayrıca filmde ünlü Azerbaycanlı şarkıcı Çinare Melikzadeh'ın yanı sıra İran'da pek çok kişinin beğenisini toplayan sevilen oyuncu Pejman Bazeghi da rol alıyor. İranlı yönetmen Mehrdad Ghaffarzadeh'nin yönettiği romantik, dram türündeki filmin senaryosunu Sertaç Baycan kaleme alırken  yönetici yapımcılığını ise Amir Shahab Razavian gerçekleştiriyor.

ünlü oyuncu Yusuf Çim'in hayat verdiği karakter iki aşk arasında kalıyor. Çim'in oynadığı karakter Ayla ve Delaram'ın arasından bir seçim yapması gerekecek. Ancak her iki kadın karakterin hayranlık, tutku ve kimi zaman sakin rekabetleri işleri epey zorlaştıracaktır. Türkiye ve İran ortak yapımı olan Bir Aşk Şarkısı Söyle  konusu da zengin oyuncu kadrosu kadar dikkat çekici.

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle Konusu


Gişede iyi bir başarı elde etmesi beklenen iddialı film Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin konusu şöyle: "Emre, arkadaşı Hakan ile birlikte bir restoranın motor kuryesi olarak çalışır. Güzel bir sese sahip olan ve şarkı söylemeyi seven Emre, fırsat buldukça Cennet Çocukları isimli çocuk esirgeme yurdunda kalan çocuklara konser verir. Emre'nin başarılı bir şarkıcı olacağını düşünen televizyon yapımcı olan Ayla ise Emre'yi destekleyerek onun üne kavuşmasını sağlar. Ayla'nın Emre hakkındaki düşünceleri sadece iş ile ilgili değildir. Genç kadın içten içe Emre'yi sever. Bu sırada Delara isimli İranlı bir kız ve kardeşi Hamed, bir temizlik fabrikasının şubesini açmak için İstanbul'a gelir. Yaşanan bir olay Delara ve Emre'nin bir araya gelmesine neden olur. Ancak onların yakınlaşmasından rahatsız olan Ayla, bu durumu engellemeye kararlıdır."



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0