Hikayesiyle dikkat çeken Zalim İstanbul oyuncuları ve konusuyla da öne çıkıyor

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Zalim İstanbul, zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. Dizinin fragmanı ve diğer ayrıntıları haberimizde...
Yeni dizi
Zalim İstanbul 
Geçtiğimiz ay çekimleri başlayan Avşar Film imzalı yeni dizi ele aldığı konuyla izleyenlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.  “Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” sloganıyla yola çıkacak olan dizinin hazırlıkları neredeyse tamam. Antakya'dan İstanbul'a uzanan öyküsüyle şimdiden konuşulan Zalim İstanbul'un çekimlerine Hatay'ın Antakya ilçesinde başlamıştı. İlerleyen bölümlerde ise çekimler İstanbul'da sürecek. Pek çok ses getiren projeye imza atarak adından söz ettiren Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosu kadar ele aldığı konu da oldukça iddialı. Peki dizide kimler yer alıyor? Merak edilen detaylar haberin devamında...  
  

İŞTE ZALİM İSTANBUL'UN OYUNCULARI


Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosunda; başrolde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay ve Ozan Dolunay olmak üzere Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi çok sayıda isim bulunuyor. Dizinin dikkat çeken hikayesini ise pek çok yapımın senaryosunu kaleme alan Sırma Yanık senaryolaştırıyor. Şükrü Avşar'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği Kanal D'nin yeni dizisi 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin ekrana geleceği gün önemli rakipleri bulunuyor. Çukur dizisi ve Söz bu rakiplerin başında geliyor. Bu arada Zalim İstanbul'um 1. Bölüm fragmanı geçtiğimiz hafta görücüye çıktı. Beğeni toplayan fragman bazı sahneleri ile oldukça dikkat çekiyor. 

ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN KONUSU DİKKAT ÇEKİYOR


Hatay Antakya'dan İstanbul'a uzanan hikayesi ile şimdiden adından söz ettiren Zalim İstanbul dizisinin konusu ise kısaca şöyle: Bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacaktır.
Zalim İstanbul
Duygusal sahneleri ile öne çıkan dizide Fikret Kuşkan (Ekrem), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten) rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Çekimleri iki ay önce başlayan dizinin ilk bölümü pazartesi saat 20:00'de ekranlara gelecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0