Ağrı'da Yaşanan Olay Adeta Pes Dedirtti!

Geçtiğimiz gün Ağrı'da pes dedirten bir olay yaşandı. Bir cafede telefonunu masada bırakıp lavaboya giden  Leyla A, üst üste iki şoku bir arada yaşadı...
Tuhaf haber
İlginç
Ağrı'da ibrahim Çeçen Üniversitesi'nde Beden Öğretmenliği Bölümünde okuyan Leyla a, iki arkadaşıyla beraber okul çıkışı bir cafede oturdular. Bir süre sonra arkadaşıyla beraber lavaboya giden Leyla A, telefonunu masada bıraktı. Masaya dönen genç kız, telefonunun masada olmadığını fark edip hemen cafe yetkililerine durumu anlattı. Ancak Leyla'nın masada kaybolan akıllı telefonu bulunamadı.

Olay üzerinden 1 gün geçtikten sonra Leyla A'nın arkadaşını arayan bir şahıs genç kızın telefonunu bulduğunu ancak kendisine ulaşamadığını belirtti. Leyla A'nın arkadaşı hemen genç kıza haber verip beraber adamla buluşup telefonu almaya gittiler. Arayan şahıs sözleşilen adrese gelip kaybolan telefonu teslim etti. Ancak 21 yaşındaki  üniversite öğrencisi, telefonumda garip şeyler olduğunu fark etti. Bir de üzerine telefonun şarjı çabuk bitip mobil internet kotası tükenince genç kız telefonu bir tamirciye gösterdi.

Telefonu inceleyen tamirci ve telefon sahibi gördükleri üzerine adeta şok oldu. Zira kaybolan cihazın içerisine casusluk yazılımları yerleştirilmişti. Durumu polise bildiren Leyla A'nın şikayeti üzerine mekandaki kameralar inceleme altına alındı. Ve görüntülerde masada telefonu alan kişi ile genç kıza telefonu teslim eden kişinin aynı olduğu tespit edildi. Sorgulanan C A, anlattıklarıyla adeta herkesi şok etti. C A, "Ben Leyla'yı  uzun süredir takip ediyorum ve kendisini çok seviyorum. 

Bunu yapmamın tek amacı ise Leyla'yı yakından tanımak idi. Telefondaki yazışmalar,ı fotoğrafları ve yaptıklarını inceleyerek kendisinin tanıyıp karşısına çıkacaktım. Kötü niyetim yoktu." Diyerek kendini savunmaya çalıştı. Uzmanlar uyarıyor: telefonunuz şüpheli bir şekilde ortadan kaybolduğunda ve sonrasını da telefonu bulduğunuzda lütfen dikkatli olun.  



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0