Ralph İnterneti Bozacak! Ralph ve İnternet (Oyun Bozan Ralph 2) Full Fragman

Disney'in yeni animasyon türündeki filmi Ralph ve İnternet, bu hafta gösterime giriyor. 2012'de gösterime giren ve gişede büyük bir hasılat elde eden Oyun Bozan Ralph'ın devamı niteliğinde olan Ralph ve İnternet filmi, yarıyıl tatilinde çocukların ve ailelerin tercihi olacak gibi görünüyor.
Ralph movie
Ralph
11 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek olan yaklaşık 7 filmin yarısından fazlası yabancı filmlerden oluşuyor. Fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan "Ralph ve İnternet" de o filmlerden biri. İmza attığı yapımlarla gişede büyük bir hasılat elde eden Disney'in yapımcılığını gerçekleştirdiği film, yaklaşık 7 yıl önce beyazperdeye giren Oyun Bozan Ralph'ın devamı niteliğinde. Vizyona girdiği 2 Kasım 2012'de açılış haftasında en yüksek hasılat yapan film olan Oyun Bozan Ralph, eleştirmenlerce olumlu not almayı başarmış ve çok sayıda da ödüle layık görüldü. Bu hafta vizyona girecek olan ve Oyun Bozan Ralph 2 olarak da lanse edilen Ralph ve İnternet'in yönetmeni, senaristi ve yapımcısı 2012'de sinemaseverlerle buluşan filmle aynı.

Litwak video oyun salonunu geride bırakıp internetin keşfedilmemiş, engin ve heyecanlı dünyasına dalacak olan Ralph ve arkadaşının maceralarını konu edinen filmin seslendirme kadrosunda;   John C. Reilly, Sarah Silverman, Taraji P. Henson, Kelly Macdonald, Gal Gadot, Kristen Bell, Mandy Moore, Alan Tudyk, Jane Lynch, Idina Menzel, Jack McBrayer ve Jodi Benson gibi isimler bulunuyor. Rich Moore ve Phil Johnston ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu Ralph ve İnternet'in (Oyun Bozan Ralph 2)  senaryosunu ise Phil Johnston ve Pamela Ribon tarafından yazıldı. Walt Disney Animasyon Stüdyoları filmi olarak sömestr tatilinde sinemaseverlerle buluşacak olan filmin yapımcılığını ise Clark Spencer tarafından gerçekleştiriliyor. Vizyon tarihi 11 Ocak olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Ralph ve İnternet'in konusu ise kısaca şöyle:

Video oyunlarının kötü adamı Ralph ve uyumsuz arkadaşı Vanellope von Schweetz, Vanellope’un video oyunu Sugar Rush'ı kurtaracak bir yedek parça bulmak için internet ağına yolculuk ederek her şeyi tehlikeye atar. Boylarından büyük işe kalkışan Ralph ve Vanellope onlara yol göstermeleri için internet vatandaşlarına yani nettaşlara bel bağlar. Aralarında, trend yaratan websitesi “BuzzzTube”un yöneticisi ve merkezi olan Yesss isimli bir internet girişimcisi de vardır.

Oyun Bozan Ralph 2 / Ralph ve İnternet Fragman





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0