Elif Kaya Yallah şarkısıyla bomba gibi geliyor!

Güzel şarkıcı Elif Kaya, Yallah adındaki single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. İsmiyle dikkat çeken Elif Kaya'nın yeni şarkısının klibi geçtiğimiz günlerde çekildi. "Yallah" şarkısı şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı bile.
Elif kaya yallah
Elif Kaya
Elif Kaya'nın yeni şarkısı Yallah'ın Şubat ayının ilk haftası çıkacağı geçen günlerde duyurulmuştu. Ancak bazı sebeplerden dolayı şarkı ileri bir tarihe ertelendi. Uzun süredir yeni şarkı yapmayan genç müzisyenin öne çıkan single çalışması Poll Prediction etiketiyle yayınlanıyor. Söz ve müziği Mert Ekren'e ait olan çalışmanın düzenlenmesi ünlü aranjör Selim Çaldıran tarafından gerçekleştirildi. Bu arada Elif Kaya'nın Yallah şarkısına geçtiğimiz günlerde klip çekildi. Çekimleri Maslak Orion stüdyolarında gerçekleşen klibin detayları dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Onur Sarsıcı'nın oturduğu klip için başarılı şarkıcı Elif Kaya, tarzını değiştirdi. Kaya'nın saçlarında özellikle ciddi bir değişiklik görülüyor. Bu arada Elif Kaya, Yallah klibi için  ateş, hava, su ve toprak elementlerinden ilham aldı. Ayrıca müzisyen single çalışmasında iki şarkıya yer vermek istese de yapımcı Polat Yağcı'dan izin çıkmadığı öğrenildi. Elif Kaya'nın Yallah single'ı önümüzdeki günlerde tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak.

Arabeskin usta ismi Müslüm Gürses'in "Bir Bilebilsen" şarkısını yeniden yorumlayarak müzik listelerini alt üst eden Elif Kaya, ardından ise Deliye Dön Gel ve Aşklarca şarkılarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Nisan 2018'de bir single yayınlayan Kaya, bugüne dek 13 şarkılık 1 albüm ve 4 adet single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.
Müzik haberleri için Webmgon'u takip etmeye devan edin!



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0