Komedi filmi Döndüm Ben oyuncuları, konusu ve fragmanıyla dikkat çekiyor

Eşinden ayrılmak için pek çok oyuna başvuran Cenk'in maceralarını konu alan Döndüm Ben, fragmanı ile dikkat çekiyor. Öte taraftan Döndüm Ben oyuncu kadrosu ve konusu da yine öne çıkıyor. İşte yerli komedi filminin öne çıkan bütün detayları... 
Döndüm ben filmi
Döndüm Ben
Bu hafta vizyona girecek filmlerin yarısından fazlası ya korku ya da komedi türünde seyirciyle buluşacak. Komedi türünü sevenlerin ilgisini çekecek yapımlardan biri de Döndüm Ben filmi oluyor. Ele aldığı konu ile öne çıkmayı başaran Döndüm Ben'in çekimleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Ve 4-5 şubat gibi çekimleri tamamlanan filmin fragmanı da paylaşıldı. Döndüm Ben fragmanı şu ana kadar iyi bir izlemeye ulaştı ve izleyenlerin beğenisini de toplamayı başardı. Öte yandan Döndüm Ben filminin aynı türden oldukça güçlü rakipleri de bulunuyor. Bu rakipler: Organize İşler Sazan Sarmalı ve Git Be Ab yapımları. Peki Döndüm Ben'in oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Merak edilen detaylar haberimizin devamında.

İşTE DÖNDÜM BEN OYUNCULARI VE  KONUSU!


Çekimleri İstanbul'da tamamlanan filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturuyor. Başrollerinde Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç, Sadi Celil Cengiz'in bulunduğu Döndüm Ben filminin senaryosunu Volkan Hamamcıoğlu ve Cengiz Eşiyok yazarken, filmin yapımcılığını ise Nadir Yakut gerçekleştiriyor. Ayrıca Döndüm Ben'in oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle;  Dost Elver, Erdal Küçükkömürcü, Volkan Başaran, Yiğit Arı, Çisem Çancı, Hülya Şen, Sabahattin Yakut ve Serdar Sezgin. Vizyon tarihi 22 Şubat 2019 olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Döndüm Ben filminde, eşi Melda'dan boşanmak için binbir türlü oyun oynayan Cenk'in karşılaşacağı sürprizler komik bir dille beyazperdeye aktarılacak.
 Bu arada Döndüm Ben'in konusu ise kısaca şöyle: 35 yaşındaki Cenk takıntılı ve evhamlı bir kişiliğe sahiptir. Sıkıntılı yaşantısından bunalan Cenk köklü bir değişiklik yapmak ister. İlk yapmak istediği ise evli olduğu Melda’dan ayrılmaktır. Aldığı kararı eşiyle paylaşmak istediği gün ise büyük bir sürprizle karşılaşır. Melda, tüm aileyi akşam yemeğinde bir araya getirmiştir ve herkese artık çocuk sahibi olmak istediklerini açıklar. Bu beklenmeyen karar ile ne yapacağını şaşıran Cenk en yakın arkadaşı Samet’in yardımına başvurur. İşin içinden çıkamayan Samet’in Cenk’i cast ajansı sahibi Özge’ye yönlendirmesiyle işler daha da karışacaktır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0