İşte Hakan Muhafız / The Protector Hakkında Merak Edilenler! The Protector oyuncuları ve konusu

Bir süredir pek çok kişinin merakla beklediği Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi başlıyor. Sadece  Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan dizinin ismi  "The Protector" (Hakan Muhafız) olarak belirlendi. Peki Netflix'in The Protector - Hakan Muhafız'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte The Protector konusu ve teaser...
Çağatay Ulusoy
Muhafız
Show Tv'de fırtınalar estiren ve başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli'nin paylaştığı İçerde final yaptıktan hemen sonra Çağatay Ulusoy ekranlardan uzak kaldı. Zaman zaman Ulusoy'un çok iddialı bir diziyle geri döneceği yazılıp çizildi. Ve 2017 yılının ortalarına gelindiğinde Çağatay Ulusoy bir açıklama yaparak söylentileri doğruladı. Ulusoy, sosyal medya hesaplarında paylaştığı videoda dünyaca ünlü dizi-film platformu Netflix ile çalıştığını ifade etti. Bu açıklamadan sonra izleyicinin merağı artarken, yapımcı da bir sessizliğe büründü. Ta ki bu yıla kadar. Geçtiğimiz aylarda İtalya'nın Roma kentinde bir etkinlik düzenleyen Netflix, etkinlikte Türkiye için çektiği diziyi de duyurmuştu.  Dünyadan yaklaşık 300 basın mensubunun davet edildiği etkinlikte Çağatay Ulusoy da yerini almıştı. Ulusoy, Netflix misafirlerine yeni dizisini anlatmış, ancak rol aldığı yapım hakkında çok az bilgi paylaşmıştı. 
Muhafız netflix
The Protector
Herkeste merak uyandıran Netflix'in yeni yapımında pek çok detay öne çıkıyor. Netflix'in Türkiye için çektiği ilk yapım olma özelliğine sahip olan The Protector (Hakan Muhafız) için ilk teaser geçtiğimiz ay yayınlandı. Ve büyük ilgi gören Hakan Muhafız teaser'ı beğeni toplamayı başardı. Peki Çağatay Ulusoy'un The Protector dizisi ne zaman başlayacak? The Protector'ün oyuncu kadrosunda kimler var? İşte.Netflix'in The Protector dizisinin konusu ve diğer detayları.

Netflix'in The Protector Dizisinin Oyuncu Kadrosu Çok İddialı!


Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen ve başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un "Hakan" karakterine hayat verdiği The Protector dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler oldukça dikkat çekiyor. Buna göre Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Burçin Terzioğlu ve Hazal Ergüçlü dizinin başrolünde izleyiciyle buluşuyor. Bu arada dizinin 2. sezonunda sürpriz isimlerin de yer alacağı öğrenildi.  Peki Netflix'in The Protector dizisi ne zaman başlayacak? Netflix'in ilk iddialı Türkçe dizisi olan The Protector, 14 Aralık Cuma günü 1. bölümüyle izleyici ile buluşuyor. Şimdiden sosyal medyada yoğun ilgi gören dizi bütün ülkelerde seyirciyle aynı gün buluşacak.
Senaryosunu İpek Gökdel'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Can Evrenol'un oturduğu The Protector'ün hikayesi İstanbul'da geçiyor. Hakan (Çağatay Ulusoy) geçmişten kendisine verilen bir görev için girişeceği macera ekrana taşınacak. Bu arada fantastik ve bilim-kurgu türündeki The Protector dizisi yazar İpek Gökdel'in "Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" adlı kitabından uyarlanıyor. 
Ayrıca Hakan Muhafız'da; Çağatay Ulusoy Hakan, Hazar Ergüçlü Zeynep, Ayça Ayşin Turan Leyla, Mehmet Kurtuluş Mazhar ve Okan Yalabık ise Faysal karakterine Hayat verecek. Öte yandan Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisinin konusu da oldukça dikkat çekiyor.

The Protector / Hakan Muhafız Konusu

Hakan muhafız kala
The Protector gala
Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0