Yeni Gelin Neden Final Yapıyor? Yeni Gelin 64. Bölüm Gelecek mi?

Show TV'nin iki sezondur seyirciyi ekrana kitleyen Yeni Gelin dizisi final kararı aldı. Kadrosunda güçlü isimlerin bulunduğu Yeni Gelin 63. Bölümü ile ekrana veda edecek. Peki komedi dizisi Yeni Gelin final kararını neden aldı? İşte detaylar...
Yeni gelin final
Yeni Gelin
Show TV'de yeni diziler bir bir seyirciyle buluşmaya devam ederken kanalın bazı uzun soluklu yapımları ise izleyiciye veda etmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 3 yıldır izleyiciyle buluşan sevilen dizi Yeni Gelin önümüzdeki günlerde son kez ekrana gelerek bitecek. Üçüncü sezonuna Eylül ayında başlayan dizi, yayınlanan her bölümüyle izleyicinin beğenisini topluyordu. Yeni Gelin'in reyting performansı da yapımcının ve TV kanalının tam istediği gibi gidiyordu. Fakat yapılan açıklamaya göre, Yeni Gelin final yapacak. Dizi için final kararı alınması üzerine sosyal medyada izleyiciler kanal yönetimine ve yapımcıya tepki göstermeye başladı. Peki Yeni Gelin neden final yapıyor?

Henüz net bir bilgi paylaşılmasa da Yeni Gelin'in son zamanlarda reyting listelerindeki düşüşü kararın alınmasında etkili oldu. Diğer taraftan senaryonun artık ilerleyememesi de Yeni Gelin'in 63. Bölümü ile final yapmasına zemin hazırladı. Bu hafta 62. Bölümünü seyirciyle buluşturan dizinin son bölümü için geri sayım başladı. Peki Yeni Gelin ne zaman final yapacak?  Yeni Gelin'in merak edilen diğer detayları haberimizin devamında.

YENİ GELİN 63. BÖLÜMÜ İLE FİNAL YAPACAK?

Dizi haberleri
Yeni Gelin
Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin'in yapımcılığını Süreç Film üstleniyordu. Çekimleri Adana'da gerçekleştirilen dizi toplamda üç sezon sürdü. Bir hafta içerisinde tamamen Show TV ekranlarına elveda diyecek olan Yeni Gelin'in senaryosunu ve yönetmenliğini "Aşk Yeniden" adlı diziyle tanınan Ersoy Güler üstleniyor. Duygusal ve komik sahneleriyle pek çok diziseverin beğenisini toplayan Yeni Gelin'in 63. Final Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Zengin kadrosuyla öne çıkan Yeni Gelin'in 63. Bölümü gelecek Cumartesi ekranlara gelecek. Öte taraftan dizinin oyuncu kadrosunda;  Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve Feride Hilal Akın gibi isimler yer alıyor. 
Bu arada Yeni Gelin dizisinin konusu ise kısaca şöyle:
Madrid'lerde Milanolar'da büyümüş olan İspanyol güzeli Bella ve Çukurova'nın kavuran güneşi altında büyümüş aşiret içinde yol yorgan öğrenmiş Hazar Ağa'nın kesişen hayat hikayesini izleyeceğiz. Her ne kadar iki ayrı dünyaların insanları olsalarda aşklarının önüne kimse geçemeyecek ve Bozok Aşireti'nin içerisinde yer alacaklardır. Bella Bozok ailesinin yeni gelini olarak zor günlere göğüs gerecektir.; Bakalım Yeni Gelin 63. final Bölümüyle izleyici tarafından nasıl karşılanacak?



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Ben Yeni gelin dizisine ta 1 bölümden 63 cü bölme qadar bakıyorum. Telefonda komputerde bakıyorum. Yeni gelin bitdikde ben çok aladım. Neden neden final oldu. Ben yeni gelini hiç bir zaman unutmuyacağım. Her zaman gelecek nesillerime ötürüceyim. Bu dizinin yanında Romea Juliat hiç bir şey yapamaz. Ben üniverseti ingilterede okuyucam. Ben çalışacam ki büyük insan oluyim ve Yeni gelin filmini zirvelere taşıyayı. Yeni gelin filmini çok özlücem

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0