Demet Özdemir - Can Yaman Fena Yakalandı! Can Yaman ve Demet Özdemir Aşkı

Star Tv ekranlarına gelen Erkenci Kuş dizisinin sevilen iki başrol oyuncusu Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor? Bu soru birkaç haftadır çokça sorulmakta. Ancak Demet Özdemir - Can Yaman ikilisi ısrarla aşk yaşamadıklarını ifade ediyorlar. Peki gerçek nedir?
Demet Özdemir
Magazin
Son zamanların dikkat çeken iki ismi olan Demet Özdemir ile Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde rol aldıklarından bu yana sürekli gündeme geliyorlar. Dizide iki aşığı canlandıran Özdemir ve Yaman'ın gerçek hayatta da beraber olduğu yönünde dedikodular yayıldı. İddialara göre uzun bir süredir Can Yaman ve Demet Özdemir sevgililer. Daha iki gün öncesine kadar bu iddia çok güçlü değildi. Fakat çarşamba günü ortaya çıkan görüntüler "Can Yaman - Demet  Özdemir aşk yaşıyor." dedikodusunu güçlendirdi.

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın Samimi Halleri!


Geçtiğimiz gün Erkenci Kuş'un senaryosunu kaleme alan Aslı Zengin’in doğum günü partisinde dizi ekibinin birçok ismi katıldı. Orada güzel oyuncu Demet Özdemir ile Can Yaman da bulunuyordu. İkilinin partideki samimi halleri Kanal D'de yayınlanan bir magazin programı tarafından ortaya çıkarıldı.  Görüntülerde, Can Yaman’ın bir ara Demet Özdemir’in yanağından makas aldığı görüldü.
Erkenci kuş
Can yaman demet özdemir
Öte yandan parti sonrası ikili arkadaşlarını önden göndererek gazetecileri kontrol ettirdi. 
Ve bir süre sonra mekandan birlikte çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı. İkili “Doğum günü vardı, ona geldik” açıklamasını yaptı. Bu kısa açıklama sonrası Can Yaman ve Demet Özdemir ayrı ayrı taksilere binip uzaklaştı. Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti. Can Yaman - Demet Özdemir aşkı bu sayede biraz daha güçlendi.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0