Hedefim Sensin Oyuncuları ve Konusu! Hedefim Sensin Full İzle Fragman

Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın merakla beklenen yeni filmi Hedefim Sensin bu hafta gösterime giriyor. Sinemaseverlere bol müzik ve bol kahkaha vadeden Hedefim Sensin'in oyuncuları güçlü isimlerden oluşuyor. Yine Hedefim Sensin'in konusu ve fragmanı da dikkat çekici.
 Ata Demirer
Hedefim sensin

Bu yılın merakla beklenen iddialı filmlerinden biri olan Hedefim Sensin, bu Cuma günü vizyona giriyor. Ünlü komediyen Ata Demirer'in alışa gelmiş sinema tarzını yansıtan yeni filmde yine bol kahkaha ve müzik öne çıkıyor. "Kocan Kadar Konuş" ve son olarak da Cem Yılmaz'ın geçen yıl vizyona giren Arif v 216 gibi yapımları yönetmiş olan Kıvanç Baruönü'nün yönetmen koltuğunda olduğu Hedefim Sensin, Çanakkaleli Zekeriya'nın çiğ köfte satarak geçimini sağlarken hiç beklemediği bir maceraya girişmesini konu ediniyor.  Öte yandan Hedefim Sensin fragmanı da izleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Halihazırda fragman YouTube'da 2 milyon gibi bir izleme almış durumda. Bu arada komedi türünde seyirci karşısına çıkacak olan filmin çekimlerinde eğlenceli anlara sahne oldu. Peki Hedefim Sensin'in oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? İşte filmin diğer öne çıkan detayları.

Ata Demirer Sesi Güzel Bir Çiğköfteci Olursa!


Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Hedefim Sensin filminin çekimleri yaklaşık 2 ay sürdü. Öte yandan senaryosunu komediyen Ata Demier'in kaleme aldığı filmde Demirer Zekeriya Taştan karakterine Hayat veriyor. İstanbuldan Gökçeada'ya uzanan hikayede, Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Ayrıca Hedefim Sensin'in oyuncu kadrosunda Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can gibi başarılı isimler bulunuyor. Vizyon tarihi 30 Kasım olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan film hakkında açıklama yapan oyuncular ve yönetmen film çekimlerinin çok eğlenceli geçtiğini dile getirdiler.
Birçok insanın hayatına dokunan bir adamın hikayesini ele aldığını söyleyen Ata Demirer, "Ben filmlerimi siparişle yapmak istemiyorum, içimden geçenleri, hayallerimi yazmak istiyorum. Gökçeada'ya yıllar önce öğrenciyken gitmiştim ve aklımda kaldı. 'Filmi nerede çekelim?' diye düşünürken Gökçeada'ya karar verdik." diye konuştu."Filmle ilgili çok heyecanlıyız, çok şey anlatmak istiyoruz ama kendimizi tutuyoruz filmin büyüsü bozulmasın diye." diyen yönetmen Barönü, "Gökçeada doğasıyla insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bu vesileyle bir kez daha Gökçeada halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar, çok güzel günler geçirdik set ve set dışında. Kendi adıma çok keyif aldığım bir iş oldu." açıklamasını yaptı. Ayrıca başarılı oyuncu Demet Akbağ da film hakkında konuştu. Filmde ilginç sahnelerin bulunduğunu dile getiren Akbağ,
"Çok hareketli bir yönetmenle çalıştık bu filmde. Kıvanç, hareketli ve bol malzeme ile çalışmayı seviyor. Yani çok çeşitlendiriyor sahneleri. Filmi son derece dinamik kılacak diye düşünüyorum." dedi. "Oynadığım karakter çok keyifliydi ve bundan önce çok deneyimlediğim bir rol değildi ifadelerini kullanan Gonca Vuslateri ise şunları söyledi: "Ata, oyuncu ama aynı zamanda müzisyen. Onunla çalışmak olağanüstü, enteresan bir yolculuktu. Bazen rolü sadece müzik üzerinden anlatan bir adam. Çünkü onun dünyası öyle ve oyunculuğun bence en güzel tarafı da çıktığınız yolculukta neyi anlatıyorsanız, o hikayeyi anlamanızla alakalı bir şey. Buradaki insanlara inanmasam beni de onları da zorlayan bir yolculuk olurdu (bu film) ama önümde en az 15 jokerim vardı." Filmde Yarım Hasan karakterine hayat veren İlker Aksum ise filmde yer almaktan mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek, "BKM ile ilk defa bir film çekiyorum. Ada gerçekten hepimizi içine aldı ve mutluluktan, huzurdan kendimi kaybettiğim anlar oldu." dedi.

HEDEFİM SENSİN FRAGMAN


HEDEFİM SENSİN KONUSU


Filmin konusu ise kısaca şöyle:
İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0