Server Uraz 52 Hertz Albümünü Piyasaya Sürdü! İşte Server Uraz'ın Yeni Albümü

Türkçe Rap müziğin sevilen isimlerinin başında gelen Server Uraz, yeni albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Server Uraz "52 Hertz" ismini verdiği albüm çalışmasını önümüzdeki gün piyasaya sürüyor. İşte başarılı rapçi Server Uraz'ın 52 Hertz albümünün detayları...
Pit10
Server Uraz
Daha önce çeşitli isimlerle müzik yapan Server Uraz, daha çok Pit10 adıyla biliniyordu. Ancak müzisyen aldığı kararla kısa bir süre önce kendi ismiyle yoluna devam etmeye başladı. Bu arada Server Uraz son albümünü 2017'de dinleyiciyle buluşturdu. Yılan Hikayesi adını verdiği albümünden yaklaşık 1,5 yıl sonra yeni albüm çalışmasını yayınlamaya hazırlanıyor. Tabi Server Uraz'ın 52 Hertz albümünün öncesinde  "Akbaba Ziyafeti" ismindeki single çalışması çıkmıştı. Ve Uraz, 52 Hertz albümünü önümüzdeki gün piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Server Uraz'ın 52 Hertz ismini verdiği yeni albümünde toplamda 13 şarkı yer alıyor. Ayrıca albümde çok sayıda düet de bulunuyor. Server Uraz;  Anıl Piyancı, Dehhan, Selim MuranCeg ve Fery gibi  isimlerle birlikte çalıştı.   Öte yandan genel itibariyle hareketli şarkıların yoğunlukta olduğu albümde duygusal şarkılar da dikkat çekiyor. Epidemik Yapım imzasıyla tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak Server Uraz'ın 52 Hertz albümünün çıkış şarkısı da belli oldu. Çıkış tarihi 30 Kasım 2018 Cuma olarak açıklanan albümün klibi çekilen ilk şarkısı "Koma" oldu. Klip, albümle beraber Cuma günü müzikseverlerle buluşacak.

Spotify, iTunes, Apple Music,  Fizy gibi dijital müzik platformlarında yerini alacak olan Server Uraz'ın 52 Hertz albümünde yer alan şarkıların listesi şöyle:
1- Ayarımı Bozma 
2- Koma 
3- Kırmızı Işık 
4- İçine At ft. Anıl Piyancı 
5- Cansu 
6- Sana Söz ft. Dehhan & Selim Muran 
7- Cina-i Şebeke ft. Ceg & Fery 
8- Bana Masal Anlatma 
9- Mokoko 
10- Bilinmez 
11- Paradoks 
12- Sobe ft. Beta 
13- Teo 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0