Acun Medya İş İlanlarına Nerede ve Nasıl Başvurulur? TV8 İş İlanları! Acun Medya İş İlanları 2019

Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarının başında gelen ve Acun Ilıcalı'nın imtiyaz sahibi olduğu Acun Medya'da çalışmak isteyen pek çok kişi "Acun Medya iş ilanları" şeklinde arama motorlarında araştırma yapmakta. Peki Acun Medya ve TV8 iş ilanlarına nasıl ve nereden başvurulur?
Tv8
Acun medya
Bilindiği üzere Acun Medya bünyesinde; Acunn.com, Tv8 ve Tv8 5 gibi birçok kanal ve platform bulunuyor. Öte taraftan Acun Medya, yurtdışında da çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, MasterChef ve Survivor gibi dev yapımları seyirciyle buluşturan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, her geçen gün büyüyor. Aynı zamanda pek çok kişi Acun Medya'da çalışmak için ciddi bir şekilde araştırma yapmakta. Bu kapsamda medya sektöründe çalışmak isteyenler "Acun Medya iş ilanları 2019" ve "Tv8 iş ilanları" şeklinde Google'da arama yapmakta. Peki Acun Medya iş ilanlarına nasıl başvurulur? En önemlisi de Acun Medya ve Tv8 iş ilanlarına nereden ulaşılır?  Yanıt haberimizin devamında.

Acun Medya İK ve TV8 İK yöneticilerine CV ulaştırmak  için pek çok yol bulunuyor. Acunn.com ve tv8.com.tr adreslerinden ilgili alanlara girerek Acun Medya iş ilanlarına ulaşmak mümkün. Bu arada Tv8 İK sayfasında yer alan bilgide Tv8 ve Acun Medya'da çalışmak isteyenlerin info@tv8.com.tr ve info@acunn.com mail adreslerine CV göndermeleri gerektiği belirtiliyor. Ayrıca.BURAYA tıklayarak da Acun Medya iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Diğer taraftan Acun Medya iş ilanları ve TV8 iş ilanları için kariyer.net üzerinden de arama yapabilme olanağı bulunuyor. 2019 Acun Medya iş ilanlarını Kariyer.net üzerinden görüntülemek için ŞURAYA tıklamanız yeterli. Bu arada TV 8 ve Acun Medya iş ilanlarına ulaşmak için yine Acun Medya Linkedin ile Tv8 Linkedin profillerini takip etmek gerekiyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0