Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yeni Oyuncu! Ebru Aytemur Kimdir?

ATV ekranlarına gelen reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna yepyeni bir isim dahil oldu. Dizinin son yayınlanan bölümünde izleyici büyük bir sürpriz yaşadı. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları arasına kim katıldı?
Bir zamanlar çukurova
Ebru Aytemur
ATV ekranlarına gelen reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna yepyeni bir isim dahil oldu. Dizinin son yayınlanan bölümünde izleyici büyük bir sürpriz yaşadı. Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları arasına güzel oyuncu Ebru Aytemur dahil oldu. Her perşembe günü seyirciyi Ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde "Nihan" karakteriyle diziseverlerin karşısına çıkacak Aytemur, dizi de birkaç bölüm yer alacağı öğrenildi.
Başrollerinde Valide perçin,Uğur Güneş,Murat Ünalmış gibi isimlerin rol aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol alan Ebru Aytemur, daha önce de ses getiren pek çok yapım için kamera karşısına geçmişti. 

Güzel oyuncu Ebru Aytemur, daha önce Kanal D'de ekrana geldiği yıllarda beğeni toplayan Kanıt dizisinin yanı sıra Babamın Günahları, Beyaz Yalan ve Kırıntılar gibi yapımlarda oynamıştı. Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, her perşembe saat 20'de izleyiciyle buluşuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0