Bi Yetenek Müzik Yarışması Başlıyor! Kazananlara Albüm Yapılacak

Sesini büyük kitlelere duyurmanın hayallerini kuran müzisyenlere büyük fırsat. Kınay Production "Bi Yetenek" adını verdiği internet ses yarışmasını önümüzdeki günlerde başlatıyor.  21 Medya grubunun katkılarıyla hazırlanan Bi Yetenek müzik yarışmasının sponsoru ise Karnaval olacak.
Kınay
Bi yetenek
Önümüzdeki günlerde başvuruları başlayacak olan Bi Yetenek ses yarışması Kınay Production tarafından gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında sesini büyük kitlelere duyurmak isteyen ancak maddi olanakları olmayan müzisyenlere bir fırsat tanınacak. Öte yandan Kınay Production tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Son dönemlerde çok sayıda müzisyenin, sektörde yer edinmeye çalışmasıyla birlikte müzik yapabilmek için kurulan hayaller gün geçtikçe zorlaşıyor. Maddi ve manevi olarak destek görmek isteyen müzisyenler sıyırabilmek için birçok zorlukla sanat yapmaya çalışıyorlar. "

Ünlü yapımcı ve Kınay Production sahibi Murat Kınay'ın 21 Medya ortaklığıyla hayata geçireceği Bi Yetenek internet ses yarışması için başvurular 1 Aralık 2018 tarihinde başlayacak. Karnaval Grup’un medya sponsorluğunu gerçekleştireceği Türkiye’nin ilk online yetenek yarışmasınında müzisyenler şarkı ve besteleriyle yarışacak. Yarışmacıların kendi söz ve bestelerini çektikleri amatör videoları göndererek başvuru yapma olanağı tanıyan Bi Yetenek yarışması 30 gün sürecek.

Bu arada Kınay Production tarafından yapılan açıklamada yarışmayı kazanan müzisyenlere birçok fırsat tanınacağı ifade edildi. Oylama sonucu kazanan yarışmacılar kendi şarkılarını kliplendirme şansına sahip olmalarının yanı sıra büyük şehirlerde konser yapabilme  ve yaz festivallerine katılım fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca yarışmanın yapımcılığını üstlenen Kınay Production, kazananlar için karma bir albüm de hazırlanacağını duyurdu

Türkiye'nin en büyük online ses yarışması iddiasını taşıyan Bi Yetenek yarışması hakkında yeni gelişmeleri FACEBOOK TWİTTER ve YOUTUBE sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0