Reynmen Kimdir? Reynmen Nereli ve Kaç Yaşında? İşte Reynmen Şarkıları ve Gerçek Adı

Sosyal medya ve YouTube'un sevilen ismi Reynmen, her geçen gün kitlesini büyütüyor. Paylaşımlarıyla ilgi odağı olan Reynmen'in gerçek ismi de çok merak edilmekte. Öbür yandan Reynmen kimdir? Reynmen kaç yaşında? Ve Reynmen nereli gibi sorular da çokça sorulup yanıtı aranmakta.
Yusuf aktaş
Reynmen
Günümüz teknolojisinin bir gereği sosyal medya ağının sayısı ve kullanımı artmış durumda. Her geçen gün yeni yeni sosyal medya platformları türüyor. Ve bu platformların getirisi de yeni isimler ve yeni yüzlerin ortaya çıkmasıdır. Elbet Facebook, YouTube ve İnstagram fenomenlerinin sayısı fazla ve bu her geçen gün artıyor. Ancak alternatif sosyal medya platformlarından fenomen olmak daha dikkat çekici oluyor. İşte Reynmen de böyle biri. Kendisi Scorp adlı yerli sosyal ağ üzerinden yaptığı paylaşımlarla kısa sürede beğeni toplamayı başaran bir isim. Hatta Reynmen'in Scorp paylaşımları hala da ara ara gündeme geliyor. Tabi sosyal medya fenomeni Reymen sadece Scorp ile kalmadı. O, İnstagram ve YouTube'da da ilgi çekici içerikler üreterek "ben de varım" diyerek kitlesini bu platformlarda da arttırdı. Peki bu denli dikkat çeken Reynmen kimdir? Reynmen nereli ve kaç yaşında? İşte Reynmen'in adı ve hayatından detaylar...

REYNMEN KİMDİR? REYNMEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?


1995 yılında manav bir babanın oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Reynmen, tam bir Bağcılar çocuğu. Meraklısına hemen söyleyelim: Reynmen Yay burcudur. Öte yandan sosyal medyanın sevilen ismi Reynmen'in gerçek adı ise Yusuf Aktaş'tır. 2018 yılı itibariyle Yusuf Aktaş yani Reynmen 23 yaşındadır. Peki Reynmen nereli? Yusuf Aktaş her ne kadar İstanbul'da dünyaya gelse de aslen Sivaslı'dır. Bu arada Reynmen'in eğitim serüvenine baktığımızda epey bir karışık olduğu göze çarpıyor. Çünkü Yusuf Aktaş, bilindiği kadarıyla ik liseyi yarıda bıeakıp en son açıköğretimden ortaöğretim öğrenimini tamamladı. Şu anda da Radyo Televizyon Programcılığı bölümü okuyan Reynmen, sosyal medyada toplamda 5 milyona yakın bir takipçi kitleye ulaşmış durumda. Ayrıca Scorp ile tanınan Reynmen, doğallığı ve ağzının iyi laf yapıyor olması sevilmesinin en büyük nedenlerinden. Kendisiyle yapılan röportajlarda, daha birkaç yıl öncesine kadar manav olan babasına yardım ettiğini çocukluğunun bir bölümünün halde geçtiğini sık sık dile getirmekte.
Reynmen
Yusuf Aktaş
Dedik ya Reynmen Radyo ve Televizyon Programcılığını okuyor diye... Yaptığı iş ile aldığı eğitim onu diğer fenomenlerden bir adım öne çıkarıyor. Tabi Reynmen'in oynadığı filmlerden söz etmezsek olmaz. Enes Batur'un biyografi türündeki Hayal Mi Gerçek Mi filminde rol alan Reynmen, aynı zamanda Halil Söyletmez'in fenomen karakteri Cumali Ceber'in beyazperdeye uyarlanan yapımında da rol aldı. Bu arada belki daha önce duymamış olabilirsiniz ama Reynmen'in şarkıları da var. Reynmen'in şarkıları arasında; Voyovoy ve Biziz bulunuyor. Özetle "Reynmen kimdir?" sorusuna kısa sürede fenomen olmuş, müzisyenlik yeteneği de olan, genç YouTuber ve sinema oyuncusu şeklinde yanıt verebiliriz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Yusuf Aktaş yazacaksın alt tarafı ne kasmışsın.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0