Muhteşem İkili Dizisi Başlıyor. İşte Muhteşem İkili Oyuncuları ve Konusu!

Kanal D'nin yeni polisiye dizisi Muhteşem İkili'nin yayınlanan fragmanları dizinin iddialı olduğunu ortaya koydu. Öte tarftan Muhteşem İkili'nin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Muhteşem İkili'nin konusu ise geçtiğimiz hafta açıklandı.
Öykü Karayel
Muhteşem İkili
Kanal D, yeni ve iddialı dizilerini bir bir  izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta duygusal sahneleriyle öne çıkan Bir Litre Gözyaşı dizisi  ilk bölümüyle ekrana geldi. Ve şimdilerde gözler yakında başlayacak olan polisiye türündeki "Muhteşem İkili" adıyla yayınlanacak diziye çevrildi. Yeni dizinin kadrosu deyim yerindeyse ismi gibi "muhteşem" olmakla dikkat çekiyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili'nin şu ana kadar iki tanıtım videosu yayınlandı. Ve dizinin iki fragmanı kısa sürede beğeni topladı. Aynı zamanda Muhteşem İkili'nin fragmanında Barca ve MKC yani Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol'un diyalogları ilgi çekti. Peki Muhteşem İkili ne zaman başlayacak? Ve Muhteşem İkili'nin konusu nedir? İşte Muhteşem İkili'nin konusu ve iddialı oyuncu kadrosu hakkında detaylar...

Muhteşem İkili'nin Oyuncuları Dikkat Çekiyor!


Kısa bir süre içerisinde Kanal D ekranlarına gelecek dizinin yapımcılığını TMC Film gerçekleştiriyor. Öte taraftan Muhteşem İkili'nin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturuyor. İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin’in, birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komisere hayat vereceği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Ayrıca Muhteşem İkili'nin oyuncu kadrosu ve kimin hangi karaktere hayat vereceği de netleşti. Buna göre dizide; İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan) karakteriyle yer alacak.  "Düşmanı yenmek mi zor, birbirimize katlanmak mı?" sloganıyla seyirci karşısına çıkacak dizide,  İbrahim Çelikkol; gözü kara, cesaretiyle kendisini tehlikeye atmaktan çekinmeyen Barca’yı oynarken, zekası ile en zor operasyonları bile başarı ile yöneten MKC’yi ise Kerem Bürsin canlandırıyor.

İşte Muhteşem İkili Dizisinin Konusu

Özge Gürel
Muhteşem İkili dizisi
Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. 


İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır. İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0